• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

5 inspirerende ideeën voor een origineel huwelijksaanzoek

Voor een huwelijksaanzoek heb je de perfecte verlovingsring nodig, maar daarmee is de kous natuurlijk nog niet af. Heb je ook al gedacht aan een onvergetelijke manier om je partner met dé vraag te verrassen? Laat je inspireren door deze vijf originele ideeën

1. Fotohokje of loveshoot

Trek de liefde van je leven mee een fotohokje in of boek een loveshoot voor jullie tweetjes. Gewoon, “om samen wat leuke foto’s te hebben”. Zodra de camera beelden begint te schieten, neem jij de verlovingsring uit je broekzak en ga je door de knieën. Dit idee voor een huwelijksaanzoek levert gegarandeerd schitterende beelden op, om voor altijd te koesteren.

2. Achtbaan

Trakteer de man of vrouw van je dromen op een uitstap naar jullie favoriete pretpark. Neem een blad papier mee met daarop in grote letters je aanzoek. Op het moment dat jullie in de achtbaan langs de camera passeren, steek je het blad in de lucht. Wedden dat je partner de foto deze keer wél zal willen kopen? 

“Close the box for "no", wear the ring for "YES" !”

666

3. Onweerstaanbare boodschapper

Hebben jullie samen al kindjes of zijn jullie de trotse ouders van een schattige viervoeter? Dan hoef je het voor een origineel huwelijksaanzoek alvast niet te ver van huis te zoeken. Schrijf op een bordje “Wil jij met mama/papa trouwen?” en knoop het om de nek van je onweerstaanbare boodschapper of laat de vraag op een T-shirt drukken. 

4. Vraag het letterlijk achter haar rug

Je familie en vrienden betrekken bij je aanzoek? Waarom niet! Vertel hun over je plannen en organiseer een feestje. Geef iedereen een papier en spreek goed af waar ze op de groepsfoto moeten staan, zodat er “Wil je met mij trouwen?” verschijnt. Jezelf en je aanstaande verloofde, die op het moment van de foto nog van niets weet, plaats je helemaal vooraan in beeld. 

5. Unieke filmposter

Personaliseer de poster van jullie lievelingsfilm: vervang de namen van de acteurs bijvoorbeeld door die van jullie, en de titel door jouw aanzoek. Vraag aan het bioscooppersoneel om je aanzoekposter mee tussen de gewone filmposters in de inkomhal te hangen … en de rest gebeurt vanzelf! 

222

 

Origineel huwelijksaanzoek in orde? Nu nog de ideale verlovingsring vinden 

Zelfs het origineelste huwelijksaanzoek is natuurlijk niet compleet zonder de perfecte verlovingsring. De Bruyloft helpt je graag de juiste keuze te maken. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom!

 

Lees ook: Een verlovingsring kopen: waarop moet je zeker letten?

Ook interessant

Groom And Bride Picture Id516006388
Tips & tricks

Kate & William achterna? De enkele trouwring is terug

Overweeg jij een enkele trouwring of zijn duotrouwringen toch meer jullie stijl? We vertellen je graag meer over beide mogelijkheden!

Lees meer
Pexels Dimitri Kuliuk 1488312 (2)
Tips & tricks

Een verlovingsring na trouwen: veel te laat? Welnee!

Het biedt het heel wat voordelen om pas na je huwelijk een verlovingsring te kopen. Ontdek snel meer.

Lees meer
Untitled Design (24) (1)
Tips & tricks

Een trouwring van geelgoud kopen? Dit moet je weten

Wereldwijd is geelgoud het meest gekozen materiaal voor trouwringen. Ontdek waarom zoveel mensen er dol op zijn!

Lees meer