• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

5 inspirerende ideeën voor een origineel huwelijksaanzoek

Voor een huwelijksaanzoek heb je de perfecte verlovingsring nodig, maar daarmee is de kous natuurlijk nog niet af. Heb je ook al gedacht aan een onvergetelijke manier om je partner met dé vraag te verrassen? Laat je inspireren door deze vijf originele ideeën

1. Fotohokje of loveshoot

Trek de liefde van je leven mee een fotohokje in of boek een loveshoot voor jullie tweetjes. Gewoon, “om samen wat leuke foto’s te hebben”. Zodra de camera beelden begint te schieten, neem jij de verlovingsring uit je broekzak en ga je door de knieën. Dit idee voor een huwelijksaanzoek levert gegarandeerd schitterende beelden op, om voor altijd te koesteren.

2. Achtbaan

Trakteer de man of vrouw van je dromen op een uitstap naar jullie favoriete pretpark. Neem een blad papier mee met daarop in grote letters je aanzoek. Op het moment dat jullie in de achtbaan langs de camera passeren, steek je het blad in de lucht. Wedden dat je partner de foto deze keer wél zal willen kopen? 

“Close the box for "no", wear the ring for "YES" !”

666

3. Onweerstaanbare boodschapper

Hebben jullie samen al kindjes of zijn jullie de trotse ouders van een schattige viervoeter? Dan hoef je het voor een origineel huwelijksaanzoek alvast niet te ver van huis te zoeken. Schrijf op een bordje “Wil jij met mama/papa trouwen?” en knoop het om de nek van je onweerstaanbare boodschapper of laat de vraag op een T-shirt drukken. 

4. Vraag het letterlijk achter haar rug

Je familie en vrienden betrekken bij je aanzoek? Waarom niet! Vertel hun over je plannen en organiseer een feestje. Geef iedereen een papier en spreek goed af waar ze op de groepsfoto moeten staan, zodat er “Wil je met mij trouwen?” verschijnt. Jezelf en je aanstaande verloofde, die op het moment van de foto nog van niets weet, plaats je helemaal vooraan in beeld. 

5. Unieke filmposter

Personaliseer de poster van jullie lievelingsfilm: vervang de namen van de acteurs bijvoorbeeld door die van jullie, en de titel door jouw aanzoek. Vraag aan het bioscooppersoneel om je aanzoekposter mee tussen de gewone filmposters in de inkomhal te hangen … en de rest gebeurt vanzelf! 

222

 

Origineel huwelijksaanzoek in orde? Nu nog de ideale verlovingsring vinden 

Zelfs het origineelste huwelijksaanzoek is natuurlijk niet compleet zonder de perfecte verlovingsring. De Bruyloft helpt je graag de juiste keuze te maken. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom!

 

Lees ook: Een verlovingsring kopen: waarop moet je zeker letten?

Ook interessant

Robijn (1) (1)
Tips & tricks

Een gouden ring van 18 karaat: wat wil dat eigenlijk zeggen?

Gouden trouwringen van 18 karaat zijn wat duurder dan die van 9 of 14 karaat, maar je krijgt dan ook meer goud voor je geld. Hoezo? Een woordje uitleg!

Lees meer
Tiffany En Dylan 1
Tips & tricks

Betaalbare trouwringen kopen? Zo doe je dat!

Op zoek naar betaalbare trouwringen, zonder in te boeten aan kwaliteit? Lees snel onze tips.

Lees meer
4c8a1ad0 C1c8 11e9 Ba6e 6551e29e3839
Tips & tricks

Een verlovingsring met diamant is prachtig, maar ken je deze edelstenen al?

Mag de verlovingsring van jouw aanstaande gerust wat uit de band springen? Ontdek snel welke edelstenen er mogelijk zijn naast diamant!

Lees meer