• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

Babyringen zijn de nieuwste trend!

Almaar meer papa’s geven mama’s een ring voor de geboorte van hun baby. Naast andere betekenisvolle sieraden zoals verlovingsringen en trouwringen, dragen heel wat dames nu dus ook een babyring – het perfecte cadeau voor tijdens de zwangerschap of bij de geboorte. Jaren later fonkelt de ring nog altijd als symbool voor dit unieke en onvergetelijke moment.

Babyring

Een uniek geschenk met een bijzondere betekenis

Ook sterren als Beyoncé hebben de babyring al ontdekt. Zij draagt ​​sinds de geboorte van haar eerste dochter Blue Ivy een prachtige, opvallende ring met een blauwe saffier – de kleur staat natuurlijk voor de naam van haar dochter. Maar het is niet de grootte of de waarde van de steen die telt, maar wel de persoonlijke betekenis die achter de ring schuilgaat. 

Babyringen

Individuele babyringen zijn het mooist

Acredo biedt graag veel ruimte voor creativiteit en eigenheid. Met onze configurator ontwerp je gemakkelijk je persoonlijke babyring thuis op de computer. Probeer je eigen ideeën uit en stel een sieraad samen dat op een speciale manier verwijst naar jullie kindje. Veel stellen kiezen voor een ring met een diamant of saffier in een kleur die past bij het geslacht van hun baby. Een blauwe steen voor een jongetje, een roze voor een meisje.

Cirkels

Liefde tot in het kleinste detail

Wil je je babyring graag personaliseren? Dat kan heel eenvoudig met een fijne gravure. Laat de naam en geboortedatum van je kindje bijvoorbeeld graveren in je eigen handschrift. Of kies voor een symbool zoals een hart, engel of ster op de ring laten graveren. Zie je graag een persoonlijk detail van je kindje in de ring verwerkt? DE BRUYLOFT graveert met plezier zijn of haar hand- of voetafdrukje.

 

RING

Verzamel herinneringen met een memoirering

Met een memoirering draag je je mooiste herinneringen altijd bij je. Voor elke geboorte of andere geweldige ervaring in je leven laat je er een nieuwe diamant inzetten, geheel naar jouw wensen. Zo wordt wat begint als babyring uiteindelijk een sieraad dat symbool staat voor al je belangrijke herinneringen. De persoonlijke waarde van de ring stijgt met elke steen die erbij komt.

VOET

Een babyring voor de eeuwigheid

Een unieke ring ter ere van de geboorte van jullie kindje, verliest nooit zijn bijzondere betekenis. Zowel jij als je kind zelf zullen er nog vele jaren plezier van hebben. Niet alleen dankzij de vele herinneringen die in de ring vervat zitten, maar ook omdat de ring ooit een uniek erfstuk zal worden voor jouw zoon of dochter – en wie weet ook wel je kleinkinderen. 

 

WWW.DEBRUYLOFT.BE

Ook interessant

Prachtige smaragden ringen gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Smoorverliefd op de smaragd? Ontdek onze ringen

Lees meer
Een prachtige eternity ring gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Tips & tricks

Wat is een eternity-ring? Een woordje uitleg

Lees meer
Een set prachtige gouden trouwringen, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Trouwringen samenvoegen na overlijden: een herdenkingsjuweel voor altijd.

Lees meer