• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Inspiratie

Welke trouwring past bij jou? 5 populaire stijlen voor mannen

Bij DE BRUYLOFT vind je veel verschillende stijlen trouwringen. Benieuwd wat voor ringen het populairst zijn bij de mannen die langskomen in onze showroom? We zetten ze alle vijf op een rijtje.

  1. Klassieke trouwringen

klassieke trouwringen

Klassieke trouwringen zijn tijdloos.

Door hun eenvoud passen ze bij ieders smaak – wie van wat meer bling houdt, kan er makkelijk een fonkelende verlovingsring bij dragen. Meestal zijn klassieke trouwringen gemaakt uit traditionele materialen: witgoud, geelgoud of platina. Meer over de andere kenmerken van klassieke trouwringen lees je op onze blog.

  1. Vintage trouwringen

vintagering

Vintage trouwringen in roodgoud

De vintage trouwringen van DE BRUYLOFT lijken sterk op de trouwringen van vroeger, maar zijn toch gloednieuw en op maat gemaakt. Ze reflecteren de typische stijl van weleer door hun fijne details, meestal parelvoegjes (Milgrain-afwerking) al dan niet in combinatie met een golvend ontwerp.

  1. Organische trouwringen

organische trouwringen

Organische trouwringen in witgoud

Organische trouwringen zijn uniek door hun handgemaakte accenten. De organische trouwringen van DE BRUYLOFT zijn weliswaar machinaal vervaardigd, waardoor je honderd procent zeker bent van hun kwaliteit, maar een goudsmid voegde er handgemaakte details aan toe. Zo benadrukken de ringen jullie eenheid als koppel, maar symboliseren ze tegelijk ook de kleine verschillen in jullie karakter.

  1. Eenvoudige trouwringen

eenvoudige trouwringen

Eenvoudige trouwringen in witgoud met geelgouden accenten

Op zoek naar gestroomlijnde trouwringen zonder al te veel tierlantijntjes? Bewonder dan zeker onze collectie eenvoudige trouwringen. De ontwerpen zijn stuk voor stuk minimalistisch, met of zonder steentjes erin verwerkt.

  1. Trouwringen met carbon

carbon trouwringen

Trouwringen met carbon en grijsgoud

Voor mannen die houden van een trouwring met een stoere toets, zijn er onze trouwringen met carbon. Let wel, een ring met carbon kun je moeilijk groter of kleiner laten maken. Meteen de juiste ringmaat kiezen, is dus erg belangrijk.

Trouwringen met comfortfitting voor mannen

De meeste mannen zijn het niet gewoon om elke dag een ring te dragen. Als man een trouwring dragen kan in het begin dan ook wat raar aanvoelen. Maar wees gerust: alle ringen van DE BRUYLOFT hebben een comfortfitting, ideaal voor mannen. De binnenkant is speciaal vlak gemaakt. Daardoor zit je trouwring onmiddellijk goed rond je vinger en ben je het gevoel erg vlug gewend.

 

Samen jullie trouwringen uitzoeken

Geraken jullie het maar niet eens over de stijl? Geen probleem. Jullie trouwringen hoeven niet per se tot eenzelfde set te behoren. Ontdek onze tips om ringen met verschillende stijlen toch erg mooi bij elkaar te doen passen

Ook interessant

Boyfriend Carrying His Girlfriend On Piggyback In Autumn Park Picture Id1339047502
Tips & tricks

Gouden ring met diamant: welke zetting kies jij?

De uitstraling van een gouden ring met een diamant hangt grotendeels af de zetting van de steen. We helpen je graag kiezen!

Lees meer
Afbeelding6
Tips & tricks

Het verhaal van Janos en Delphine – DE BRUYLOFT

Janos en Delphine leerden elkaar kennen op het werk. In 2023 bezegelden ze hun liefdesverhaal met roségouden trouwringen, die ze vonden bij DE BRUYLOFT.

Lees meer
2
Tips & tricks

Gouden ring met steen: welke kies jij?

Bij DE BRUYLOFT je gouden ring laten personaliseren met bijna elke steen die je maar wil. We helpen je graag kiezen!

Lees meer