Verzending en verzekering 2018-06-08T20:40:42+00:00

Verzending en verzekering

Uw bestelling wordt geleverd door Fedex, Brinks of  DHL, afhankelijk van de bestelling en uw afleveradres. De kosten hiervoor zijn volledig inbegrepen. U ontvangt een bevestiging van de verzending wanneer uw pakket onze winkel verlaat inclusief uw Track & Trace code. Deze zal per email worden verstuurd naar het e-mailadres dat u tijdens uw aankoop hebt opgegeven. Al onze zendingen zijn verzekerd tijdens het transport. Zorg ervoor dat u beschikbaar bent om uw levering te accepteren op het moment van bezorging. DE BRUYLOFT neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor verloren of gestolen bestellingen na levering. Als uw bestelling is geretourneerd naar de verzender wegens onbeschikbaarheid, behoudt DE BRUYLOFT zich het recht voor om de klant de eventuele kosten voor de tweede poging in rekening te brengen.

Als u geen Track & Trace code ontvangen heeft, controleer dan ook uw spam / junk-inbox. Als u uw Track & Trace code niet weet of als de status van uw levering niet is gewijzigd in meerdere dagen op de website van de koerier, neem dan gerust contact op via mail info@debruyloft.be om de zaak voor u te onderzoeken. In geval van een probleem, zal DE BRUYLOFT contact opnemen met de koerier om deze zo snel mogelijk op te lossen.

Controleer uw pakket voordat u de levering accepteert. Als uw pakket tijdens het transport is beschadigd, weiger dan de ontvangst ervan en dien onmiddellijk een claim in bij de vervoerder.

Levering in 2 weken

Voor het vervaardigen van uw ringen hebben wij maximum 2 weken nodig. Het kan voorkomen dat een juweel net iets explicieter is en dus meer aandacht nodig heeft. Wanneer dit het geval is brengen wij je natuurlijk op de hoogte.

Na ontvangst van uw betaling, wordt uw gekozen ring gemaakt. Uitstekend vakmanschap, hoge creativiteit en de beste materialen zal het juweel zo bijzonder maken.

In enkele gevallen is het juweel in voorraad in onze winkel en kan het onmiddellijk na betaling meegenomen worden.

Het kan zijn dat de verlovingsring om dringende reden wenst te ontvangen, indien zo, neem contact met ons op.

Dienst na verkoop

Indien u niet volledig tevreden bent met de keuze van uw product, dan kunt u deze binnen een periode van 14 dagen aan ons terug zenden.

Gelieve het online retour formulier in te vullen, enkel aan deze voorwaarden kunnen wij uw product terugbetalen of wisselen.

  • u het product binnen de 14 dagen nadat u deze hebt ontvangen aan ons retour te zenden.
  • het product mag geen gebruikssporen vertonen vb. krassen of enige vorm van beschadiging waaruit blijkt dat het product gedragen is.
  • producten dienen compleet te worden geretourneerd in de intacte verpakking, inclusief originele geschenkdoos en eventuele echtheidscertificaten, etc.
  • producten waarbij een persoonlijke gravure aanwezig is kunnen wij niet terug in ontvangst nemen.
  • de maat van de ring mag niet gewijzigd worden.

Na inspectie en de bevestiging, krijgt u uw geld gemiddeld terug binnen 1 week.

DE BRUYLOFT vergoedt geen verzendkosten voor items die je wilt retourneren. Wij adviseren om bij het verzenden van jouw pakket aan DE BRUYLOFT een verzendbewijs te vragen. Tot het moment dat wij  jouw pakket ontvangen, is het jouw eigen risico. DE BRUYLOFT  kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of beschadiging.