Ik draag je hart met mij.                                                                                                                                                                                                            Ik draag het in mijn hart.                                                   
 Ik ben er nooit zonder.                                                                                                                                                                                                               Waar ik ook ga, jij gaat, mijn liefste.                                                                                                                                                                                     En wat ik alleen doe, is jouw werk, mijn liefste.                                                                                                                                                                     Ik vrees geen noodlot omdat jij mijn lot bent, mijn liefste.
Ik heb geen wereld nodig omdat jij mijn mooie wereld bent, mijn waarheid.                                                                                                                Je bent waar een maan ooit voor stond.                                                                                                                                                                                En wat een zon ook zal zingen, dat ben je.                                                                                                                                                                          Dit is het diepste geheim dat niemand kent.
Hier is de wortel van de wortel en de knop van de knop                                                                                                                                                    En de hemel van de hemel, een boom genaamd leven.                                                                                                                                                    Hoe hoger groeit dan de ziel hoop, de geest kan verbergen.                                                                                                                                          En dit is het wonder dat de sterren op hun sporen houdt. Ik draag je hart.                                                                                                                   Ik draag het in mijn hart.
E.E. Cummings