Ons team 2018-02-14T16:21:29+00:00

Ons team

We zijn een familiezaak, bijgevolg zijn we met 5 eigen gediplomeerde goudsmeden en/of ervaringsdeskundigen.

Sylvie Van Ruyskensvelde

Sylvie is de dochter des huizes en heeft van 2007 tot 2015 samen met haar man Koen haar eigen juwelierszaak uitgebaat in Sint-Niklaas. Vanaf 2016 zet ze haar schouders onder het concept DE BRUYLOFT.

Ze is creatief en commercieel ingesteld, spraakwaterval en ze staat u met veel plezier bij in uw keuze van de juiste verlovingsring of de meest persoonlijke trouwringen. Ze is dan ook erg begaan met het sociaal contact met de klanten.

Sylvie houdt zich bezig met het bureauwerk en verzorgt ook de sociale media en de website.

Als gediplomeerd goudsmid is zij helemaal mee op de hoogte van alle technische kantjes.

Koen Swenden

Koen is als man van Sylvie mee in de zaak gerold. Koen leerde Sylvie kennen toen hij studeerde voor uurwerkmaker. Ondertussen heeft hij vele jaren ervaring en een flinke kennis van juwelen en uurwerken. Koen kan als geen ander uw wensen in de configurator vertalen, of helemaal uitwerken met de modernste 3D technologie.

Hij is misschien wel het minst vlot met woorden van het hele team, toch spreekt hij vier talen. Zijn technische kennis is dan weer groot en hij denkt graag commercieel mee.

Davy Van Ruyskensvelde

Davy kwam als zoon het team aanvullen in 2001.

Hij is goudsmid en juweelontwerper en dus de meest artistieke persoon van de zaak. Hij is creatief en heeft altijd wel een briljant idee.

Ook oude juwelen verwerken naar een nieuw, fris ontwerp is helemaal zijn ding. Wenst u een idee op papier te laten uitwerken, dan is Davy je man.

Indien u ook een waardebepaling wenst van een bepaald juweel is Davy de juiste persoon, hij heeft ook een opleiding Diamond grader genoten.

Annie Colman en Marc Van Ruyskensvelde

Annie en Marc zijn allebei afkomstig uit Merelbeke waar Marcs ouders al jaren een juwelierszaak hadden. In 1979 besloten ze samen uit te wijken naar Lokeren om daar een nieuwe zaak te starten.

Als ‘kind van’ heeft Marc zijn ondernemerstalent en aanleg voor het vak volop benut, en liet hij zijn zaak uitgroeien tot een succesvolle en gerenommeerde zaak, waar klantvriendelijkheid en kwaliteit vooropstaan.

Marc specialiseerde zich geleidelijk verder in het herstellen van klokken en uurwerken. Hij is ook specialist in diamant en heeft meer dan veertig jaar ervaring. Ook Annie heeft jaren ervaring en specialiseerde zich door de jaren heen in de kunst van het oprijgen van parels. Ze graveert ook. Annie is de sterke vrouw van de zaak.