Onze filosofie 2018-06-08T11:53:08+00:00

Onze filosofie

De liefde staat bij DE BRUYLOFT in het middelpunt – de liefde tussen twee mensen en bovendien de liefde voor het product

Wie zijn wij?

DE BRUYLOFT is het nieuwste concept van juwelier Van Ruyskensvelde, een echte familiezaak die nu aan zijn 5de generatie zit.

Na al die jaren streven wij nog steeds naar perfectie, hoge kwaliteit, snelle levering, goede service en uiteraard tevreden klanten.

Volstrekte individualiteit

De liefde staat bij DE BRUYLOft in het middelpunt – de liefde tussen twee mensen en bovendien de liefde voor het product.

Wij verbinden traditie met nieuwe technieken, blijvende waarden met hoge eisen aan de kwaliteit.

Volgende kenmerken:
– inspirerende ontwerpen
– perfecte vormen, aangenaam in het dragen
– prachtige stenen en eerste klas zettingen
– volstrekte individualiteit door de configuratie
– hoogstmogelijke kwaliteit in de verwerking

Een verlovingsring is een belofte. Een symbool voor een diep gevoel, voor de eeuwigheid gedacht. Dit feit is voor ons een verplichting. Dat is de reden waarom wij voortdurend naar perfectie en precisie streven.

In onze fabriek in Pforzheim gaat de gedegen vakkennis van onze goudsmeden hand in hand met individueel en toch tijdloos ontwerp. Onze vakmensen handelen met veel overleg en fijngevoel. Zo ontstaan unieke ontwerpen met kwaliteit zonder compromis. Enthousiasme en passie gaan hand in hand gedurende de lange reis van het “making of” van uw droomjuweel.

Controle van stenen en zettingen

Het grootste gedeelte van de trouwringen en verlovingsringen heeft vandaag aan de dag een of meerdere diamanten. Bij sieraden hoort de diamant erbij en trekt zo de aandacht.

Dat moet eigenlijk ook zo blijven en daarom moet u de zetting regelmatig laten nakijken door onze vakmensen. Deze service bieden wij graag aan, zodat u lang plezier beleeft aan uw sierden.

De hardheid van mineralen wordt gemeten in Mohs met behulp van de Mohs scale, die reikt van 1 tot 10.

De diamant, het hardste mineraal, heeft Mohs hardheid 10. Korunde, daartoe wordt de saffier gerekend, volg met Mohs hardheid 9. Dat is de reden waarom deze bij ons verwerkt worden, natuurlijk ook om hun schoonheid.

Door mechanische invloeden kunnen zetting veranderen? U kunt de steen dan verliezen. Om het niet zo ver te laten komen adviseren wij u de zettingen regelmatig na te laten kijken.

Persoonlijke begeleiding

In onze 100m² showroom zijn enkel trouwringen en verlovingsringen tentoongesteld. Wij kunnen u de beleving geven en dit in alle rust.

Onze vakbekwame en uitstekende geschoolde medewerkers helpen u graag met advies en uitleg bij uw vragen. Bij DE BRUYLOFT vindt u voor iedere gelegenheid de passende ring of het juiste sieraad

Eigen ontwerp

Onze ringen zijn standaard aanwezig maar er kan ook persoonlijk voor u en samen met u ontworpen worden,  vorm gegeven en gemaakt. Wij gebruiken al onze creativiteit en ervaring om samen met u een uniek sieraad te ontwerpen die uw liefde en genegenheid weerspiegelen en aan de buitenwereld zichtbaar maken. Het juweel kan met moderne 3d technologie uitgevoerd worden. Heeft u hierin interesse, u zal een offerte ontvangen gebaseerd op de informatie die u ons bezorgd heeft. Indien u akkoord gaat met onze offerte maken wij een 3D model die er zo natuurlijk mogelijk weergeeft van hoe het juweel er zal uitzien. We begeleiden u stap voor stap.

Offerte vragen