• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat

Onze selectie trouwringen

De perfecte trouwringen maken jullie sprookje compleet. DE BRUYLOFT helpt je ze persoonlijk te ontwerpen, met oog voor de unieke details. Ontdek ons aanbod!
Filter
Sluiten
Kleur
Materiaal
Prijs
Categorie
Filters wissen
Bekijk resultaten
Filters:
Sorteer op prijs
Acredo trouwringen: S-1199-1_DDD5_3_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Grijsgoud 14 kt.
€ 2.458
Acredo trouwringen: S-1174-1_DDDDD5_L_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Grijsgoud 14 kt.
€ 4.506
Acredo trouwringen: S-1173-4_RRRRR5_K_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Roodgoud 14 kt.
€ 3.516
Acredo trouwringen: S-1191-1_DRDD5_3_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Grijsgoud 14 kt.,
Roodgoud 14 kt.
€ 2.932
Acredo trouwringen: S-1198-1_DDD5_3_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Grijsgoud 14 kt.
€ 2.434
Acredo trouwringen: S-1194-1_EDDDD5_H_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Roségoud 14 kt.,
Grijsgoud 14 kt.
€ 2.693
Acredo trouwringen: S-1177-4_RRRRR5_K_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Roodgoud 14 kt.
€ 3.092
Acredo trouwringen: S-1180-1_DDDDD5_L_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Grijsgoud 14 kt.
€ 4.709
Acredo trouwringen: S-1193-1_EEE5_H_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Roségoud 14 kt.
€ 1.656
Acredo trouwringen: S-1175-2_EEE5_K_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Roségoud 14 kt.
€ 3.274
Acredo trouwringen: S-1190-1_EEE5_F_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Roségoud 14 kt.
€ 1.860
Acredo trouwringen: S-1196-1_DDDDD5_H_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Grijsgoud 14 kt.
€ 2.732
Acredo trouwringen: S-1176-1_DDDD5_K_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Grijsgoud 14 kt.
€ 3.934
Acredo trouwringen: S-1197-1_DDDRD5_G_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Grijsgoud 14 kt.,
Roodgoud 14 kt.
€ 2.056
Acredo trouwringen: S-1178-1_DDDDD5_K_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Grijsgoud 14 kt.
€ 3.540
Acredo trouwringen: S-1195-1_GDD5_G_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Geelgoud 14 kt.,
Grijsgoud 14 kt.
€ 2.536
Acredo trouwringen: S-1192-1_DDDDD5_G_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Grijsgoud 14 kt.
€ 3.024
Acredo trouwringen: S-1179-1_DDD5_R_0_DEFAULT Set van trouwringen in
Grijsgoud 14 kt.
€ 6.974

Trouwringen zijn hét symbool van liefde voor elkaar

Al eeuwenlang zijn trouwringen het symbool van eeuwige liefde en ultieme verbondenheid. Ook vandaag gaan bruidskoppels over de hele wereld door met deze traditie en dragen ze een trouwring aan hun hand. Het samen uitzoeken van de ringen is dan ook een bijzonder belangrijk en teder moment. Een wondermooi gebeuren dat u nooit zal vergeten! Speel daarom op zeker en kies voor trouwringen van DE BRUYLOFT en acredo, dé specialisten voor trouwringen in België.

Hoeveel kosten trouwringen?

De prijs van trouwringen hangt af van verschillende factoren. Trouwringen moeten niet alleen even bestendig zijn als uw liefde, maar ook lang mooi blijven. Veel koppels hechten daarom waarde aan hoogwaardige materialen voor hun trouwringen. Kies voor trouwringen in edele metalen: platina heeft een natuurlijke schoonheid en 750/- goud (18 kt) en is zo kostbaar als uw liefde. Roodgouden trouwringen stralen door hun warme gloed, daar waar donkergrijze palladium ringen en zwart carbon dat stoere kantje hebben.

De immateriële waarde van uw trouwringen is ook belangrijk: de persoonlijke elementen zoals b.v. gravures als herinnering aan onvergetelijke momenten samen met uw partner ofwel bijzondere kleurencombinaties maken deze ringen zo kostbaar. Laat uw creativiteit de vrije loop en vorm uw trouwringen om tot een bijzonder bestanddeel van uw liefde.

Klassieke trouwringen in goud

Trouwringen in goud en witgoud zijn klassiekers – met of zonder stenen zijn zij al vele jaren de bestseller. Dat is geen wonder, want gouden trouwringen tonen de wederzijdse toewijding. Slechts het beste materiaal is goed genoeg voor de liefde. Al eeuwen geleden hielden de mensen goud in hoge eer, de glans en het gewicht waren altijd al fascinerend. Ook de ontwerpers van DE BRUYLOFT en acredo zijn gefascineerd door de schoonheid van goud en halen daar de inspiratie voor hun unieke collecties. U heeft de keuze tussen ontelbare ontwerpen. Bezet met edelstenen of strak, klassieke trouwringen in goud zijn voor het leven.

Een trouwring kopen? Kies voor uw eigen stijl

Ontdek nu de grote keuze in trouwringen en verheug u op buitengewone zettingen en fonkelende briljanten kransen. Wilt u liever een klassieke trouwring kopen voor uw man of vrouw? Dan maakt u een keuze uit onze mooie, strakke collecties.

Wanneer de trouwringen kopen?

Er bestaat geen standaardregel die zegt wanneer u uw trouwringen moet kopen. Trouwringen uit onze standaard collecties zijn alleszins zeer snel verkrijgbaar. Voor trouwringen op maat moet u daarentegen rekening houden met een wachttijd van een drietal maanden. Stel uw bezoek aan de juwelier dus niet uit, maar begin er zo snel mogelijk mee – kijken hoeft niet gelijk te staan aan bestellen. Zo gunt uzelf alle tijd om te ontdekken wat voor trouwringen u wilt kopen, in welke stijl en voor uw budget.

Zelf uw trouwring ontwerpen

Om uw trouwring op maat te ontwerpen is er onze online trouwringenconfigurator. U ontwerpt uw trouwring makkelijk thuis, en wij doen de rest! Weet wel dat gepersonaliseerde trouwringen vaak om meerdere (bijkomende) ontwerpafspraken in onze showroom vragen. Hou ook rekening met een wachttijd van twee à drie maanden, omdat onze specialisten uw trouwringen met de hand zullen vervaardigen.

Persoonlijk advies nodig? Maak snel een afspraak

Wij beantwoorden graag al uw vragen en laten u alle mogelijkheden uitgebreid zien in onze showroom. Voor welk model u ook kiest, een ding is zeker: uw trouwringen zullen net zo bestendig zijn als uw liefde. Maak nu afspraak, geheel vrijblijvend!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een paar trouwringen?
Hoeveel een paar trouwringen kost, hangt eigenlijk gewoon af van het budget dat je eraan wilt uitgeven. Er bestaat dan ook geen regel die zegt hoe duur een trouwring moet zijn. Bovendien bepaalt elk detail aan een trouwring mee de prijs, zoals welk metaal je kiest, welke breedte en hoogte de ring moet hebben en wat voor edelstenen je er eventueel in wilt laten verwerken. Toch benieuwd of je voldoende gespaard hebt? Bij DE BRUYLOFT heb je al een mooi paar trouwringen vanaf 800 euro. Kom gerust eens langs of maak meteen een afspraak, zodat we je zeker persoonlijk kunnen adviseren in je keuze. In onze showroom vind je oneindig veel mogelijkheden, voor elk budget.
Hoe lang op voorhand dienen wij onze trouwringen te bestellen?
De normale besteltijd voor trouwringen duurt 3 weken, in dringende gevallen kan het ook sneller gaan. Wij raden aan minstens 3 maanden op voorhand langs te komen, al merken we dat heel wat van onze klanten 6 maanden tot soms zelfs een jaar op voorhand langskomen voor hun trouwringen te kiezen.
Draag je een trouwring links of rechts?
Of je je trouwring nu links of rechts draagt, kies je helemaal zelf. Waarom in Vlaanderen de meeste mensen hun trouwring links dragen? Dat heeft niet alleen met traditie te maken, maar heeft ook een emotionele symboliek: links is de kant van het hart. Daarnaast is je trouwring links dragen ook gewoon praktisch. Zo hoef je je nooit ongemakkelijk te voelen wanneer iemand je een stevige handdruk geeft. Draag jij je trouwring toch liever rechts? Dat kan natuurlijk ook!
Hoeveel weegt een trouwring?
De meeste trouwringen wegen zo’n 3 a 5 gram. Maar hoeveel een trouwring weegt, is eigenlijk niet zo belangrijk. Je kijkt beter naar het aantal karaat, want dat geeft aan hoeveel zuiver goud er precies in de ring verwerkt zit. Dit heeft ook effect op de duurzaamheid van de ringen. Opgelet! Het aantal karaat in goud is niet hetzelfde als het aantal karaat in diamant. In de wereld van diamanten drukt karaat wel degelijk het gewicht van de diamant uit: een steen van 1 karaat weegt 0,2 gram.
Hoeveel weegt een trouwring?
De meeste trouwringen wegen zo’n 3 a 5 gram. Maar hoeveel een trouwring weegt, is eigenlijk niet zo belangrijk. Je kijkt beter naar het aantal karaat, want dat geeft aan hoeveel zuiver goud er precies in de ring verwerkt zit. Dit heeft ook effect op de duurzaamheid van de ringen. Opgelet! Het aantal karaat in goud is niet hetzelfde als het aantal karaat in diamant. In de wereld van diamanten drukt karaat wel degelijk het gewicht van de diamant uit: een steen van 1 karaat weegt 0,2 gram.