• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

Verloofd? Zeg het met een originele post op social media!

Je hebt de grote vraag gesteld en je geliefde heeft volmondig ‘ja’ gezegd? Proficiat, jullie zijn eindelijk verloofd! Nu wil je het goede nieuws vast van de daken schreeuwen, en gelijk heb je absoluut. Zeg het bijvoorbeeld met een originele post op social media. Nood aan inspiratie? We plukten de leukste ideeën van het internet en zetten ze voor jou op een rijtje.  

Een vervroegde eerste dans

Niet iedereen ontpopt zich voor de camera tot fotomodel. Voelt je partner zich niet zo op zijn of haar gemak bij een georganiseerde fotoshoot? Lach samen al dansend de zenuwen weg! Spontane foto’s gegarandeerd.

111

Bekijk het eens door de verlovingsring …

Een mooi beeld zegt meer dan duizend woorden. Een foto van jullie tweetjes, genomen door de verlovingsring, is niet alleen een leuk idee voor een origineel huwelijksaanzoek (laat iemand in dat geval de foto nemen wanneer je geliefde even niet kijkt). Het is ook de perfecte manier om jullie verloving op social media aan te kondigen, zonder dat je er al te veel uitleg bij hoeft te geven. 

55

… of laat de ring de show stelen

Alles draait in dit moment natuurlijk rond jullie tweetjes. Maar de verlovingsring die je zo zorgvuldig uitkoos, die mag er ook wezen! 

88

Laat letterlijk een ballonnetje op

Een verlovingsaankondiging op social media hoeft heus niet duur of ingewikkeld te zijn. Schrijf jullie boodschap op een ballon (of meerdere) en vul die met helium. Lachen maar!

Ll

Schrijf het in de sterren … met krijt

Betrek gerust je kindjes of huisdier bij jullie aankondiging. Niets zo spannend als mama en papa die gaan trouwen, toch? Schattiger wordt het niet! En ook dit idee is makkelijk en goedkoop, want je hebt er alleen een bordje en wat krijt voor nodig.

Kk

En nu nog … de trouwringen!

aankondiging van jullie verloving op social media is het begin van een heel avontuur. Nu kunnen jullie een trouwdatum prikken, aan een feestlocatie beginnen denken, … en de perfecte trouwringen uitzoeken. Liever zelf je ring ontwerpen? Bij DE BRUYLOFT kan het allemaal. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom. Tot binnenkort!

 

lees ook: een verlovingsring kopen, waarop moet je letten?

Ook interessant

Een prachtige eternity ring gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Tips & tricks

Wat is een eternity-ring? Een woordje uitleg

Lees meer
Een prachtige solitaire ring, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Tips & tricks

5 dingen die je moet weten over solitaire ringen

Lees meer
Solitaire verlovingsringen gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Alles wat je moet weten over solitaire verlovingsringen

Lees meer