• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Inspiratie

Een verlovingsring voor je man kopen

Tijden veranderen, gelukkig. Mannen kunnen gewoon met mannen trouwen, en het is helemaal oké om als vrouw je man een aanzoek te doen. Ben je nog op zoek naar de perfecte ring? De verlovingsring voor de man van je dromen vind je bij DE BRUYLOFT.

Verlovingsring voor een modern huwelijk

Blader even door de geschiedenisboeken en je merkt dat verlovingsringen vroeger altijd door mannen werden gegeven en door vrouwen werden gedragen. Een vreemd concept als je erover nadenkt. Dat vindt ook Ed Sheeran:Verlovingsring Voor Man3“Ik heb nooit begrepen waarom mannen geen verlovingsring dragen. Het gaat tenslotte om een verbintenis die je allebei tesamen aangaat.”

En jawel: ook Ed Sheeran draagt een verlovingsring. Net zoals Michal Bublé, trouwens.

Waarom als man een verlovingsring dragen?

De redenen voor mannen om een verlovingsring te dragen, zijn niet anders dan die voor vrouwen. Het is een symbool van de liefde en de verbondenheid tussen twee mensen, in afwachting van de bezegeling ervan door hun huwelijk.

Maar misschien toch wel het meest bijzondere is de gelijkheid in de relatie die de twee verlovingsringen symboliseren. Ze laten zien dat jullie bij elkaar horen én dat jullie er ook samen voor gaan.Verlovingsring Voor Man 4Je man ten huwelijk vragen

Maar wat met het huwelijksaanzoek, als er twee verlovingsringen bij komen kijken? Ons advies: verras je partner eerst met zijn verlovingsring en geniet samen van het moment. Wat later kun je hem vertellen dat je zelf ook graag een verlovingsring wil dragen.

Bekijk onze collectie ringen voor mannen

Ook interessant

Prachtige smaragden ringen gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Smoorverliefd op de smaragd? Ontdek onze ringen

Lees meer
Een set prachtige gouden trouwringen, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Trouwringen samenvoegen na overlijden: een herdenkingsjuweel voor altijd.

Lees meer
Een prachtige solitaire ring, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Tips & tricks

5 dingen die je moet weten over solitaire ringen

Lees meer