• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat

Onze selectie verlovingsringen

Met de mooiste verlovingsring maak je jouw huwelijksaanzoek nog onvergetelijker. Krijg persoonlijk advies in onze winkel of bekijk ons aanbod hieronder!
Filter
Sluiten
Kleur
Materiaal
Prijs
Categorie
Filters wissen
Bekijk resultaten
Filters:
Sorteer op prijs
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMMF1111D_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 2.815
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMLF1106E_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 2.385
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRF3024_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 2.349
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMMF1111B_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 1.685
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRF3016_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 1.595
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRX4071_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 3.745
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRF9866_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 1.549
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRF9060_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 2.530
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRX4559_R7 Verlovingsring in
Rood goud 18kt
€ 1.975
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMLF1122E_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 1.555
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMMT2000_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 15.850
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMLF1109E_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 1.485

De solitaire ring

Een solitaire ring doet uw geliefde stralen. Voor, tijdens en nog vele jaren na jullie huwelijksdag.

 

Wat is een solitaire ring?

Een solitaire ring heeft meestal een centrale diamant die hoger op een eenvoudige ringband staat. Het is een traditionele ring met één grote edelsteen die symbool staat voor die ene, grote liefde. Heeft uw geliefde graag wat meer schittering, dan bestaat de mogelijkheid om op de zijkant van de ring, naast de centrale steen, enkele kleinere diamanten te voorzien. Geeft zij de voorkeur aan een bescheiden ring, dan kunt u opteren voor een iets kleinere diamant maar met een hogere zuiverheid.

 

De solitaire ring als verlovingsring

Enkele generaties geleden hadden bijna alle dames een solitaire verlovingsring met daarvoor een klassieke gouden trouwring die perfect aansluit. De keuze in solitaire ringen was vroeger zeer beperkt. Vandaag blijft de solitaire ring een traditioneel gegeven, maar de keuze is wel eindeloos.

Een solitaire verlovingsring is verkrijgbaar in tal van materialen. Kiest u voor een warme tint met roodgoud of geelgoud, of gaat uw voorkeur eerder uit naar een stralend wit metaal zoals witgoud of platina?

 

Solitaire verlovingsring met diamant

De diamantzetting van een solitaire ring kan vier of zes pootjes hebben, om het licht van alle kanten goed op te vangen en de solitaire diamant extra te laten fonkelen. Een witte, ronde kastzetting zal de diamant dan weer optisch vergroten.Uiteraard is de kwaliteit van de diamant zelf ook erg belangrijk voor de schittering. Houd bij het kopen van een diamanten verlovingsring daarom zeker rekening met de vier C’s van diamant. Vanaf een diamantgroottevan  0.30ct krijgt u van acredo ook een diamantcertificaat van een erkend labo.

Vanzelfsprekend kan een fonkelende solitaire ring ook na de bruiloft, zoals de vorige generaties, gedragen worden in combinatie met de trouwring. Hij wordt dan als voorzetring gedragen of aan een andere vinger.

Kortom, een solitaire ring is veel te mooi om na de bruiloft in een koffertje te laten liggen!

 

Uw solitaire ring zelf ontwerpen

Bij DE BRUYLOFT vindt u klassieke solitaire ringen, maar ook solitaire ringen die afgewerkt zijn met een hart of meerdere hartjes die toch subtiel aanwezig zijn. Houdt u van sierlijke of exclusieve verlovingsringen, of wilt u uw solitaire ring zelf ontwerpen? Dat kan eenvoudig met de ringconfigurator van acredo, online of in onze showroom met de hulp van onze mdewerkers. Wanneer het model gekozen is, kunnen we stap voor stap in de configurator uw solitaire ring verder ontwerpen. We helpen u graag verder met de juiste informatie, zodat u het hart van uw partner kunt veroveren met een zelfontworpen verlovingsring.