Verlovingsringen 2018-01-24T10:39:31+00:00

Vriendschaps- en verlovingsringen bij De BruyLoft

Ook voor je verlovingsringen of voor  vriendschapsringen kun je terecht bij De BruyLoft. De ring staat symbool voor jullie liefde voor elkaar, een heel leven lang. Daarom adviseren we om een goede verlovingsring te kiezen die tegen goed bestand is tegen schokken, water, tijd

Maak nu uw afspraak

Vind je het moeilijk om de juiste ring te kiezen?

Bij De BruyLoft helpen we je graag zoeken naar de perfecte ring. Kom gerust eens langs.

Je kunt ook zelf een verlovingsring ontwerpen met onze configurator. Dat kan thuis aan de pc of bij De BruyLoft.

Neem contact

Laat je geliefde schitteren met een zelf ontworpen verlovingsring.

Wil je graag een verlovingsring zelf ontwerpen zodat uw partner fier kan zeggen dat u de ring zelf ontworpen heeft?

Deze ringen kan u nemen zoals ze afgebeeld zijn maar u kan steeds de ring in detail aanpassen door de kleur te kiezen, de breedte, de grootte van de steen/stenen en dergelijke. U ziet bij elke wijziging de actuele prijs.

verlovingsring Acredo

Traditiegetrouw hoort bij een aanzoek altijd een ring met een diamant. Meestal maar één diamant omdat deze steen symbool staat voor die éne liefde.

klassieke verlovingsring

Wil je het wat origineler? Een ring die echt bij de persoonlijkheid van je verloofde past?

creatieve verlovingsring

Geef uw liefste een betoverende diamantring met ongekende Flanders schittering !
Een Flanders verlovingsring is anders dan eender welke verlovingsring.
Hij is bezet met diamanten die de unieke achthoekige Flanders vorm kregen.
Met hun vurige en unieke schittering zullen ze haar met één aanblik betoveren !

Flanders verlovingsring

Enkele tips:

Probeer uit te zoeken wat je partner graag ziet als verlovingsring, hij/zij heeft waarschijnlijk al een paar hints/tip gegeven. Hoor zeker ook eens na bij vrienden of naaste familie. Heeft de partner graag een traditionele verlovingsring of eerder een ring die voor haar ontworpen is. Eerder een fijne ring of mag het eerder opvallend zijn.

Bepaal je budget. We hebben steeds een ruime keuze in voorraad voor elk budget. Deze zijn ook direct mee te nemen. U kan zelf ook een ring ontwerpen dat binnen het voorziene budget is dit met onze configurator van Acredo of als u graag wil dat wij een ontwerp maken wel of niet met de configurator is dat ook mogelijk. Wel rekening houden dat deze niet direct te leveren zijn maar als u ons een datum meegeeft dan zorgen wij ervoor dat uw verlovingsring klaar is.

De juiste maat van de ring kan steeds nadien nog worden aangepast. De gelukkige komt langs zodat we perfect kunnen opmeten welke maat nodig is. Zou u graag hebben dat de maat van de verlovingsring sterk aanleunt bij haar maat dan zou het goed zijn mocht een goed passende ring van op dezelfde vinger mee te nemen of op te meten.