Winkel 2018-05-22T14:26:14+00:00

Winkel

DE BRUYLOFT is uw specialist in Lokeren voor unieke

  • Verlovingsringen
  • Trouwringen
  • Memoire ringen
  • Trouw sieraden

met stijl, klasse en kwaliteit.

Het maakt niet uit waar u naar op zoek bent, u bent bij DE BRUYLOFT  aan het juiste adres. De winkel is 100m² groot m.a.w. u vindt er een enorme keuze aan sieraden. U kan ons een bezoekje brengen en laat ons u overtuigen van onze collecties.

Omdat verlovingsringen en trouwringen ons ons hele leven lang begeleiden, is het draagcomfort en het algehele gevoel bij de ring cruciaal. Voel u daarom vrij om langs te komen bij DE BRUYLOFT en bekijk alle details van onze verlovingsringen en trouwringen en probeer ze aan. Bekijk de verschillende profielen, oppervlaktes, legeringen en stenen. Onze verlovingsringen en trouwringen staan voor het beste draagcomfort, uitzonderlijk mooie stenen, eerste klasse zettingen en onvergelijkbaar vakmanschap.

Onze familiezaak bestaat sinds 1895, wij zijn intussen al de 5de generatie juweliers.

Onze zaak is door de jaren heen opgesplitst in 2 delen:

  • DE BRUYLOFT : Totaalconcept rond trouwringen en verlovingsringen Hier vind u een belevingsruimte op een oppervlakte van 100 m2 met een peer unieke troeven : je vind er de ruimste keuze aan trouw en verlovingsringen van het land en je kan elk van deze modellen helemaal aanpassen naar uw eigen smaak met behulp van de configurator. Uniek in België
  • JUWELIER VAN RUYSKENSVELDE : klassieke juwelierszaak met een gevarieerd aanbod aan juwelen en uurwerken op een oppervlakte van 200 m2. Trendy en tijdloze juwelen, diamant, stijlvolle uurwerken, maatwerk in eigen ateliers, opkoop en/of hersmelten van oud goud, waardebepalingen en herstellingen zijn de hoofdbestanddelen van deze afdeling.