• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

4 redenen om te kiezen voor verlovingsringen in witgoud

Allergievrij, kostbaarder dan goud en ongeëvenaard knap: Er zijn ontelbare redenen om te kiezen voor witgouden verlovingsringen. We zetten de vier belangrijkste redenen voor jou op een rijtje.

 

witte verlovingsringen

1.Platina, maar dan goedkoper 

Omdat goud in z’n pure vorm te zacht is om juwelen van te maken, worden er andere materialen aan toegevoegd. Dit wordt ook een legering genoemd. Zo is witgoud een mengeling van goud, palladium en rhodium. Dat laatste metaal geeft witgoud z’n prachtige witte schijn. 

witgouden verlovingsring

Een platina verlovingsring heeft geen legering nodig, omdat het materiaal sterk genoeg is op zich. Daarnaast is deze stof erg zeldzaam, wat ervoor zorgt dat die een stuk duurder is. Als je weet dat je verloofde gek is op de platinalook, maar een verlovingsring in dat materiaal niet binnen je budget valt, kun je dus ook gewoon kiezen voor witgoud. Je partner zal in de wolken zijn. 

Lees ook: Betaalbare trouwringen kopen? Zo doe je dat! 

 

2. Zet je diamant in de spotlight

Witgoud en platina doen kleurloze edelstenen zoals diamanten extra schitteren. Kies je bovendien voor een fijne verlovingsring, dan lijkt de edelsteen ook nog eens een heel stuk groter. Van een win-win gesproken.

Ga je voor platina, dan is het ook goed om meer te weten over River-platina. Dit materiaal doet er nog een schepje bovenop. Zo zet je de diamanten in je verlovingsring pas echt in de spotlight. River-platina werd ontwikkeld door acredo en is te koop bij DE BRUYLOFT.

Verlovingsringen

 

 3. Een makkelijk materiaal 

Omdat platina zo hard is, is het moeilijker te bewerken. Denk bijvoorbeeld aan de ring achteraf vergroten of verkleinen. Met een witgouden ring heb je dat probleem niet.

Wel kan je witgouden verlovingsring door de jaren heen z’n glans verliezen. Het bovenste rodiumlaagje dat je ring die helle schijn geeft, kan gelukkig weer bijgewerkt worden. Zo ziet je ring er snel weer uit zoals de oude.  

 4. Een verlovingsring in witgoud in elke stijl 

Van een solitaire ring tot een verlovingsring met een moderne of vintagelook. Een witgouden ring schittert en doet schitteren.

De mooiste verlovingsringen in witgoud bij DE BRUYLOFT

witgouden verlovingsring

Benieuwd naar de witgouden verlovingsringen in ons gamma? We maken je graag wegwijs. Maak snel een afspraak of kom vrijblijvend langs in onze showroom in Lokeren. Ons team staat voor je klaar om je te helpen in je zoektocht naar de perfecte ring voor de liefde van je leven.

 

Ontdek onze verlovingsringen

Acredo verlovingsringen: A-3105-1_W5_H_1_HEARTSARROWS Platina 950/- € 3.109
Acredo verlovingsringen: A-1843-15_WW9_D_2_PREMIUM Platina 950/- € 6.789
Acredo verlovingsringen: A-1843-23_WW9_D_1_DEFAULT Platina 950/- € 1.219
Acredo verlovingsringen: A-1485-1_WW9_H_1_DEFAULT Platina 950/- € 1.569
Acredo verlovingsringen: A-3102-28_W9_H_2_HEARTSARROWS Platina 950/- € 2.319
Acredo verlovingsringen: A-1590-27_WW9_D_1_HEARTSARROWS Platina 950/- € 2.599
Acredo verlovingsringen: A-1266-1_WW5_D_1_DEFAULT Platina 950/- € 1.739

Ook interessant

Boyfriend Carrying His Girlfriend On Piggyback In Autumn Park Picture Id1339047502
Tips & tricks

Gouden ring met diamant: welke zetting kies jij?

De uitstraling van een gouden ring met een diamant hangt grotendeels af de zetting van de steen. We helpen je graag kiezen!

Lees meer
Afbeelding6
Tips & tricks

Het verhaal van Janos en Delphine – DE BRUYLOFT

Janos en Delphine leerden elkaar kennen op het werk. In 2023 bezegelden ze hun liefdesverhaal met roségouden trouwringen, die ze vonden bij DE BRUYLOFT.

Lees meer
2
Tips & tricks

Gouden ring met steen: welke kies jij?

Bij DE BRUYLOFT je gouden ring laten personaliseren met bijna elke steen die je maar wil. We helpen je graag kiezen!

Lees meer