• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

5 tips voor een originele trouwring met een edelsteen

Heb je ergens een trouwring gezien die nét niet was wat je zocht? Of wil je graag de trouwring gebruiken die je van oma erfde, maar is die toch niet helemaal jouw smaak? Laat er een edelsteen aan toevoegen om je eigen originele trouwring te creëren. Diamant is ongetwijfeld het populairst, maar een trouwring kan ook een waaier aan andere edelstenen bevatten.  

1.Trouwring of verlovingsring met saffier 

Na diamant is saffier (samen met robijn) de hardste steen ter wereld. Daarnaast heeft deze edelsteen een bijzondere betekenis. Saffieren geven hun drager namelijk innerlijke kracht, wijsheid en inzicht. Ze zijn erg populair in verlovingsringen, maar bij DE BRUYLOFT vind je ook trouwringen met een saffier.

ringen met edelstenen

 

2. Verlovingsring of trouwring met smaragd

De groene tinten van smaragd zijn zo prachtig dat Cleopatra er dolverliefd op was. Ze geloofde dat de bijzondere edelsteen haar vruchtbaarheid, macht en eeuwige jeugd zou bezorgen. Een ideale keuze voor jouw verlovingsring of trouwring dus! 

Saffier ringen

 

 3. Trouwring met robijn 

Een verlovingsring met een fonkelende robijn zou magische krachten hebben die het hart sterker maken. Robijn is trouwens (naast saffier) de op één na hardste edelsteen ter wereld. Alleen diamant is nog harder. Kies je voor een trouwring met een robijn, dan blijft de steen je hele leven lang stralen.

robbijn ringen

4.Trouwring met (een gekleurde) diamant 

Een gekleurde diamant is een uitstekende middenweg als je houdt van de kleur van een saffier of smaragd, maar tegelijk ook de ultieme kwaliteit van diamant wil voor je trouwring. 

5. Traditioneel en toch orignieel

Kies je het liefst toch voor een traditionele trouwring met een kleurloze diamant, maar dan wel graag met een speciale toets? Voeg er een originele gravure aan toe.

diamanten ring

Ontdek onze originele trouwringen in het echt!

DE BRUYLOFT denkt graag met je mee. Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak voor vrijblijvend advies. Samen vinden – of ontwerpen – we de trouwring van je dromen. 

Bekijk deze trouwringen:

Acredo trouwringen: A-2106-1_DD7_3_0_DEFAULT Grijsgoud 14 kt. € 2.959
Acredo trouwringen: A-1699-1_WR9_G_0_DEFAULT Witgoud 14 kt. roodgoud 14 kt. € 2.633
Acredo trouwringen: A-1944-4_GG5_G_0_DEFAULT Geelgoud 14 kt. € 2.331
Acredo trouwringen: A-6002-1_W9_H_0_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 3.869
Acredo trouwringen: A-1692-1_DE7_3_0_DEFAULT Buiten grijsgoud 14 kt. ,
Binnen roségoud 14 kt.
€ 2.739
Acredo trouwringen: S-1234-2_W9_2_0_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 916
Acredo trouwringen: S-1235-2_WWW9_2_0_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 1.724
Acredo trouwringen: A-1960-2_G5_3_0_DEFAULT Geelgoud 14 kt. € 2.357

Ook interessant

Pexels Photo 984923
Tips & tricks

Moet een man ook een verlovingsring dragen?

Meer en meer mannen kiezen ervoor om een verlovingsring te dragen. Ze hebben daar elk hun eigen redenen voor, waarvan we er hier enkele op een rij zetten.

Lees meer
Cc1
Tips & tricks

Het verhaal van Chris en Philippe – DE BRUYLOFT

Chris vroeg zijn Philippe ten huwelijk met een horloge, maar ze bezegelden hun verbintenis met witgouden trouwringen van bij DE BRUYLOFT. Ontdek hun liefdesverhaal.

Lees meer
16
Tips & tricks

Wat met je trouwring als je partner overleden is?

Het kan lastig zijn om te beslissen wat je moet doen met je trouwring als je partner is overleden. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

Lees meer