• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

De 5 populairste stijlen in witgouden trouwringen

Op zoek naar witgouden trouwringen die perfect bij jullie passen? Ontdek de vijf populairste stijlen in onze uitgebreide collectie en kom ook meteen te weten waarom zoveel andere bruidsparen vol overtuiging kiezen voor trouwringen van witgoud.

Trouwringen met facetten

Bekijk de trouwringen met facetten

43

Trouwringen met facetten hebben platte, geslepen vlakken (de facetten) die op een speelse manier het licht breken en reflecteren. Een prachtige keuze voor koppels die op zoek zijn naar een modern en eigentijds symbool om hun bijzondere verbintenis mee te bezegelen.

 

Trouwringen met een hart

Bekijk de trouwringen Secret heart

44

Onze trouwringen met een hart zijn subtiel romantisch. Het hart onthult zich slechts wanneer je de ring van bovenaf bewondert, wat van deze ringen een heel intiem symbool van jullie liefdesverhaal maakt.

 

Trouwringen met golvend ontwerp

Bekijk de trouwringen met golvende ontwerpen

45

In onze trouwringen met een golvend ontwerp vloeien romantiek en artistieke flair samen. Het golvende patroon staat symbool voor een levensreis vol liefde en verbondenheid, die voortdurend in beweging is. Deze unieke trouwringen stralen een eigentijdse en moderne esthetiek uit, perfect voor bruidsparen die tijdloze elegantie graag combineren met hun eigen creatieve twist.

 

Trouwringen met carbon

Bekijk de trouwringen met carbon

46

Witgouden trouwringen met carbon zijn een moderne keuze voor eigenzinnige koppels. De combinatie van witgoud symboliseert de ultrasterke band die ze samen delen. 

 

Witgouden trouwringen op maat

Bekijk witgouden trouwringen47


Bij DE BRUYLOFT vinden we het erg belangrijk dat jullie trouwringen een blijvende herinnering zijn aan jullie eigen, unieke liefdesverhaal. Daarom zijn al onze witgouden trouwringen verkrijgbaar op maat. Daarmee bedoelen we niet alleen dat we de ringmaat kunnen aanpassen, maar ook het ontwerp. Onze experten helpen jullie graag jullie favoriete set trouwringen te personaliseren, bijvoorbeeld door de dikte aan te passen of diamanten toe te voegen. Originele gravures behoren natuurlijk ook tot de vele mogelijkheden. 

Waarom kiezen zoveel koppels witgouden trouwringen?

Je hebt vast al gemerkt dat veel koppels kiezen voor witgouden trouwringen. Witgoud is namelijk neutraal van kleur en past daardoor goed bij verschillende huidtinten en kledingstijlen. Daarnaast zijn witgouden trouwringen altijd al in de mode geweest en zullen ze dat ook blijven. Omdat witgoud zowel modern als klassiek kan ogen, zijn witgouden trouwringen ideaal voor koppels die op zoek zijn naar trendy ringen die tegelijk tijdloos zijn. Maar misschien wel het mooiste voordeel van al, is dat witgoud diamanten subliem doet schitteren

BEKIJK ONZE COLLECTIE TROUWRINGEN:

Acredo memoireringen: A-2121-1_W5_H_1_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 2.255
Acredo trouwringen: S-1235-2_WWW9_2_0_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 1.724
Acredo trouwringen: A-1692-1_DE7_3_0_DEFAULT Buiten grijsgoud 14 kt. ,
Binnen roségoud 14 kt.
€ 2.739
Acredo trouwringen: A-1960-2_G5_3_0_DEFAULT Geelgoud 14 kt. € 2.357
Acredo trouwringen: A-2651-1_DDH_3_0_DEFAULT Grijsgoud 14 kt. € 3.859
Acredo trouwringen: S-1248-1_EDH_2_0_DEFAULT Buiten roségoud 14 kt. ,
Binnen grijsgoud 14 kt.
€ 1.653
Acredo memoireringen: A-1576-1_W5_H_1_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 5.590
Acredo trouwringen: A-2106-1_DD7_3_0_DEFAULT Grijsgoud 14 kt. € 2.959

Ook interessant

Boyfriend Carrying His Girlfriend On Piggyback In Autumn Park Picture Id1339047502
Tips & tricks

Gouden ring met diamant: welke zetting kies jij?

De uitstraling van een gouden ring met een diamant hangt grotendeels af de zetting van de steen. We helpen je graag kiezen!

Lees meer
Afbeelding6
Tips & tricks

Het verhaal van Janos en Delphine – DE BRUYLOFT

Janos en Delphine leerden elkaar kennen op het werk. In 2023 bezegelden ze hun liefdesverhaal met roségouden trouwringen, die ze vonden bij DE BRUYLOFT.

Lees meer
2
Tips & tricks

Gouden ring met steen: welke kies jij?

Bij DE BRUYLOFT je gouden ring laten personaliseren met bijna elke steen die je maar wil. We helpen je graag kiezen!

Lees meer