• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

Duotrouwringen: zo geraak je het eens over de stijl

Op zoek naar de perfecte trouwringen om jullie liefde voor elkaar te bezegelen? Je hoeft niet per se voor duotrouwringen in dezelfde stijl te kiezen, maar veel koppels vinden het belangrijk dat hun ringen toch op de ene of andere manier bij elkaar passen. En dat kan zeker! Lees snel verder en ontdek onze tips om het eens te raken over de stijl.

1. Kies voor hetzelfde materiaal

Kies samen voor geelgoud, rosé, witgoud of platina … en laat verder jullie fantasie de vrije loop. Zo zijn jullie ringen altijd duidelijk aan elkaar gelinkt, ook al zien ze er op zichzelf uniek uit. Worden jullie het toch maar niet eens over het materiaal? Misschien kan één van jullie ringen de verschillende materialen wel combineren.

Extra tip! Champagnekleurig goud past bij nagenoeg alle huidtypes.

2. Zeg het gewoon … met een unieke gravure

Wat maakt het eigenlijk uit of de buitenwereld goed kan zien dat jullie ringen tot dezelfde set behoren? Het belangrijkste is dat jullie weten dat de ringen jullie voor altijd met elkaar verbinden! En de meest intieme manier om de trouwringen aan elkaar te linken is ongetwijfeld een gravure die voor jullie beiden een bijzondere betekenis heeft. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een stukje songtekst uit jullie openingsdans? Of de coördinaten van de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet?

Untitled Design (11) (1)

Lees ook: Dit zijn de meest originele gravures voor trouwringen

3. Geniet er vooral van!

Samen trouwringen kopen is een bijzonder avontuur om nooit meer te vergeten. Kom gerust langs in onze showroom voor persoonlijk advies! Terwijl jullie je ogen uitgebreid de kost geven, beantwoordt onze medewerker al jullie vragen. Om de zoektocht gemakkelijker te maken, kunnen jullie samen alvast een inspiratiebord maken op Pinterest en daarop alle ringen die jullie mooi vinden, delen met elkaar. 

IMG 8676

4. Duotrouwringen ontwerpen

Willen jullie graag zelf duotrouwringen ontwerpen? Dat treft. DE BRUYLOFT is gespecialiseerd in ringen op maat en helpt jullie graag bij het ontwerp! Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom. Kom zeker allebei mee naar de afspraak met de ontwerper.  

Benieuwd wat je mag verwachten? Experimenteer thuis alvast eens met onze online configurator.

Davy

                                                                         

Bekijk de collectie trouwringen

 

Ook interessant

Prachtige smaragden ringen gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Smoorverliefd op de smaragd? Ontdek onze ringen

Lees meer
Een prachtige eternity ring gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Tips & tricks

Wat is een eternity-ring? Een woordje uitleg

Lees meer
Een set prachtige gouden trouwringen, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Trouwringen samenvoegen na overlijden: een herdenkingsjuweel voor altijd.

Lees meer