• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

Een verlovingsring na trouwen: veel te laat? Welnee!

Eerst trouwen en pas daarna een verlovingsring uitzoeken: het is misschien niet het traditionele plan van aanpak, maar het kan wel degelijk. Het huwelijksaanzoek kan net zo romantisch zijn als mét een verlovingring en bovendien biedt het heel wat voordelen om pas na het trouwen een verlovingsring te kopen. Volg je even mee?

Aanzoek zonder verlovingsring

Huwelijksaanzoeken zonder verlovingsring komen almaar vaker voor en hoeven daarom niet minder romantisch te zijn. Integendeel. Het geeft jullie de kans om ‘jullie’ verlovingsring samen uit te zoeken – een bijzonder leuke ervaring die nog fijner wordt als je ze deelt! 

Would Love This Ring For Our Anniversary Picture Id1090448020

Samen jullie verlovingsring uitkiezen

Zijn jullie van plan om samen onze showroom te bezoeken? We kijken er nu al naar uit! Ontdek alvast onze tips om samen een verlovingsring te kiezen. Natuurlijk helpen onze experten je ook ter plaatse graag verder. Maak dan wel even een afspraak, zodat je zeker al je vragen aan hen kunt stellen. 

Ook samen de verlovingsring laten ontwerpen, is mogelijk bij DE BRUYLOFT. Maak een afspraak om jullie wensen uitgebreid met onze expert te bespreken. Zo geven jullie je verlovingsring nog meer betekenis. Misschien heb je wel een diamant of andere stenen of juwelen geërfd, die je graag wil omtoveren tot nieuwe verlovingsring? Deel gerust al je ideeën, want bij ons zijn de ontwerpmogelijkheden vrijwel eindeloos.

Robijn (26) (1)

Jaren getrouwd en dan pas een verlovingsring?

Smaken veranderen, net zoals je budget. Misschien kon je je jaren geleden nog geen verlovingsring veroorloven of was de steen wat kleiner dan je eigenlijk wou. Of misschien houdt je geliefde tegenwoordig van een heel ander soort ringen dan vroeger? Ook als je al jaren getrouwd bent, kun je je partner gerust verrassen met een verlovingsring. Wist je dat Victoria Beckham zo maar liefst veertien verlovingsringen heeft gekregen van haar man David? 

Moet je je verlovingsring na trouwen blijven dragen?

Er bestaat geen etiquette die zegt dat je je verlovingsring na je huwelijk moet blijven dragen. Sommige vrouwen bewaren hun verlovingsring zelfs bewust voor speciale gelegenheden. Bij DE BRUYLOFT vinden we dat een mooi sieraad gezien mag worden, maar ook dat je helemaal vrij bent om aan tradities je eigen invulling te geven.

Bekijk deze verlovingsringen:

Acredo verlovingsringen: A-1568-1_WW5_D_1_HEARTSARROWS Witgoud 14 kt. € 4.494
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4601SMS_W7 Wit goud 18kt € 1.503
Acredo verlovingsringen: A-1266-1_WW5_D_1_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 1.419
Acredo memoireringen: A-1110-259_W5_H_2_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 999
Acredo verlovingsringen: A-1489-22_G5_H_2_HEARTSARROWS Geelgoud 14 kt. € 1.659
Acredo verlovingsringen: A-1775-9_WW5_D_1_HEARTSARROWS Witgoud 14 kt. € 1.249
Acredo verlovingsringen: A-1195-6_WW5_D_2_PREMIUM Platina 950/- € 3.719
Acredo memoireringen: A-2047-106_W5_H_1_DEFAULT Platina 950/- € 1.259

Ook interessant

Happy Girl Smiling To Her Boyfriend Proposing To Her Picture Id868935822
Tips & tricks

Hoe ziet een moderne verlovingsring eruit in 2021? Ontdek de trends!

Een moderne verlovingsring volgt de mode van het moment, maar blijft ook lang daarna prachtig om te dragen. Ontdek de mooiste trends in 2021.

Lees meer
Groom And Bride Picture Id516006388
Tips & tricks

Kate & William achterna? De enkele trouwring is terug

Overweeg jij een enkele trouwring of zijn duotrouwringen toch meer jullie stijl? We vertellen je graag meer over beide mogelijkheden!

Lees meer
Untitled Design (24) (1)
Tips & tricks

Een trouwring van geelgoud kopen? Dit moet je weten

Wereldwijd is geelgoud het meest gekozen materiaal voor trouwringen. Ontdek waarom zoveel mensen er dol op zijn!

Lees meer