• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat

Set van memoireringen in witgoud 14 kt.

Set Id: Acredo | A-2421-1
Acredo memoireringen: A-2421-1_W5_H_1_DEFAULT
Uniek in België
Vakmanschap sinds 1895
Professioneel advies
Klantenbeoordeling 9.7/10
€ 3.159
Add to wishlist

Memoire ringen in tijdloos elegant witgoud 14 kt. Briljant samen ca. 0,45 ct. tw, si. Herinneringen voor eeuwig ‐ in hun mooiste vorm.

Uniek in België
Vakmanschap sinds 1895
Professioneel advies
Klantenbeoordeling 9.7/10

Sylvie over deze ring

Deze memoirering is perfect als aanvulling op een verlovingsring, maar komt ook apart prachtig tot zijn recht als luxe-accessoire. “Wat is een memoirering?”, vragen veel mensen zich af. Wel, een memoirering is een ring bezet met een krans van diamanten. Elke diamant doet herinneren aan een bijzonder moment in het leven van de drager. Op zich is het de bedoeling van een memoirering om bij elk nieuw memorabel moment een diamant bij te plaatsen, zodat de ring steeds meer gevuld raakt met diamanten rondom. Maar ‘eentje is geentje’ wordt in de volksmond soms gezegd, vandaar dat weinig dames vasthouden aan het originele idee van de memoirering. Al kan aanvullen op termijn natuurlijk wel altijd.

Memoireringen hebben een speciaal plekje in mijn juweliershart. Het is een tijdloze stijl, die ideaal is als je iemand een bijzondere ring cadeau wil geven of als je als vrouw op zoek bent naar een trouwring met extra veel schittering. Zelf hou ik het meest van memoireringen met een volledig bezette krans, maar de hoeveelheid diamanten kies je, net zoals de grootte van de steentjes, bij DE BRUYLOFT helemaal zelf. Klik bij je lievelingsring door naar ‘pas dit model aan’ en bepaal hoe jouw memoirering eruit zal zien.

“ Eentje is geentje. ”
Acredo memoireringen: A-2421-1_W5_H_1_DEFAULT
Sylvie