• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Inspiratie

Nood aan inspiratie? Droom weg bij deze 5 exclusieve trouwringen

De trouwringen voor jullie grote dag nog niet gevonden? Wie inspiratie zoekt, zit goed bij ons. We zetten onze vijf meest exclusieve trouwringen voor je op een rijtje. Om bij weg te dromen … of gewoon meteen te kopen! 

Onze meest exclusieve trouwringen

1/ Oogverblindend platina

Onze meest exclusieve trouwring is gemaakt van platina 950 en bezet met 17 briljanten, die samen goed zijn voor 2,24 ct. De centrale diamant is bijna kleurloos, waardoor hij extra kostbaar is.Platina Trouwringen2/ Uniek, karaktervol witgoud 

Deze prachtige set trouwringen bestaat volledig uit 18 karaat witgoud. Een van de ringen is bezet met maar liefst 39 diamanten, met een karaatgewicht van 0,585 ct. Ook hier is de centrale diamant nagenoeg kleurloos.Exclusieve Trouwring Met Diamanten3/ Schitterende solitaire ring

Wie fan is van de klassiekers kijkt zijn ogen uit met deze set in 18 karaat witgoud. De elegante solitaire ring bestaat uit een grote centrale briljant die maar zeer kleine insluitsels vertoont. De buitenkant van de ring is bezet met 19 kleinere diamantjes.

solitaire ring

 4/ De geelgouden traditie heruitgevonden

Deze exclusieve set in geelgoud doet harten sneller slaan. De loepzuivere briljant heeft een E-waarde en is dus bijna perfect kleurloos zonder afwijkingen. 

 5/ Een ring van alle markten thuis 

Een ringenset die heel wat nieuwsgierige blikken vangt, met vanbinnen 18 karaat roségoud en vanbuiten 18 karaat grijsgoud. Dit fonkelende geheel is bezet met prachtige edelstenen in baguettevorm en 45 diamanten aan de zijkant van de ring, samen goed voor zo’n 2,3 ct.Ringenset Met DiamantenWanneer is een trouwring exclusief?

Een exclusieve trouwring bestaat uit de meest kwaliteitsvolle materialen. Denk aan platina, palladium of 18 karaat goud. Hij is bezet met de allerbeste diamanten. De kwaliteit van diamanten wordt bepaald op basis van de 4 c’s

Ontdek als onze exclusieve trouwringen

Helemaal betoverd door onze meest exclusieve trouwringen? Kom ze in levende lijven ontdekken in onze showroom. Kom vrijblijvend langs of maak vandaag nog een afspraak, zodat we je uitgebreid kunnen helpen.

Geniet van nog meer schitterende exclusieve ringen

Ook interessant

Prachtige smaragden ringen gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Smoorverliefd op de smaragd? Ontdek onze ringen

Lees meer
Een set prachtige gouden trouwringen, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Trouwringen samenvoegen na overlijden: een herdenkingsjuweel voor altijd.

Lees meer
Een prachtige solitaire ring, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Tips & tricks

5 dingen die je moet weten over solitaire ringen

Lees meer