• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Inspiratie

Trouwringen samenvoegen na overlijden: een herdenkingsjuweel voor altijd.

Met een herdenkingsjuweel draag je je geliefde altijd dicht bij je. Jullie trouwringen laten samenvoegen na het overlijden van je partner is de meest gebruikelijke optie, maar zeker niet de enige.

Wat is een herdenkingsjuweel?

Een herdenkingsjuweel is een aandenken aan een persoon die er niet meer is. Het is een bijzondere manier om vorm te geven aan de onvergetelijke momenten die jullie samen deelden. 

trouwringen

Een herdenkingsjuweel kan later ook dienen als een mooi erfstuk voor je kinderen of kleinkinderen. Zo zullen ook zij altijd een tastbare herinnering van de overledene bij zich dragen.

Trouwringen samenvoegen na overlijden

Door jullie trouwringen te laten samenvoegen na het overlijden van je geliefde, creëer je een uniek sieraad. De ringen worden dan letterlijk versmolten tot een nieuwe ring volledig op jouw maat.

hartvormige ringen

Andere vormen van herdenkingsjuwelen

Natuurlijk kun je ook je eigen ring behouden zoals hij is en enkel de trouwring van je geliefde laten herwerken. De ring wordt dan volledig ontleed en terug in mekaar gezet. Je hebt hier carte blanche: wil je graag een hanger voor je ketting of toch liever een bedel voor je armband? Het resultaat is een uniek stuk volledig naar jouw smaak.

 

Assen of vingeradruk verwerken

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een deeltje van je geliefde in de ringen te verwerken. Zo draag je partner letterlijk bij je. Assen of een vingerafdruk worden het meest gebruikt.

 

Een asjuweel is een sieraad waarin een kleine kleine hoeveelheid van de assen van je geliefde worden verwerkt. Ook kan je de vingerafdruk van je partner aan de binnen- of buitenkant van je ring laten graveren.

trouwringen

 

We staan voor je klaar

Kom vrijblijvend langs in onze showroom. We nemen alle tijd voor je, denken met je mee en eren jouw geliefde op de best mogelijke manier in een prachtig herdenkingsjuweel.

Ook interessant

Prachtige smaragden ringen gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Smoorverliefd op de smaragd? Ontdek onze ringen

Lees meer
Een prachtige solitaire ring, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Tips & tricks

5 dingen die je moet weten over solitaire ringen

Lees meer
Solitaire verlovingsringen gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Alles wat je moet weten over solitaire verlovingsringen

Lees meer