• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat

Set van trouwringen in edelstaal, edelstaal, rood bekleed

Set Id: Acredo | A-3116-1
Acredo trouwringen: A-3116-1_DBDRDE_H_0_DEFAULT
Uniek in België
Vakmanschap sinds 1895
Professioneel advies
Klantenbeoordeling 9.7/10
€ 4.848
Add to wishlist

Personaliseer dit juweel en kies je eigen materiaal of een mooie steen met de sieradenconfigurator op onze Acredo-website.

Uniek in België
Vakmanschap sinds 1895
Professioneel advies
Klantenbeoordeling 9.7/10

Koen over deze ringen

Bij deze trouwringen kreeg de buitenzijde een speciaal Mokume Gane-motief, zodat er een prachtig contrast ontstaat met de effen, glanzende binnenzijde.

Mokume Gane is een oude Japanse smeedtechniek, waarmee edelmetalen worden bewerkt tot ze houtnerven lijken te hebben. Ringen in de Mokume Gane-stijl kom je niet vaak tegen, omdat er in de hele wereld nog maar enkele edelsmeden zijn die de techniek toepassen. Het proces is namelijk erg arbeidsintensief. Door gebruik te maken van verschillende materialen, kan de edelsmid de kleuren op voorhand bepalen. Maar de ‘houtnerven’ gaan door het unieke smeedproces altijd hun eigen, unieke weg.

Kies je voor Mokume Gane, dan kun je dus gegarandeerd pronken met originele trouwringen die eruitzien als een houten trouwring, maar die toch alle voordelen bieden van edelmetaal. Mokume Gane is trouwens ook een erg geschikte stijl als je op zoek bent naar bijzondere vriendschapsringen. Met een speciale gravure, zoals een handgeschreven tekst of een vingerafdruk van je geliefde of beste vriend(in), geef je je Mokume Gane-ring tot slot een persoonlijke ‘finishing touch’!

“ De look van hout, met alle voordelen van edelmetaal. ”
Acredo trouwringen: A-3116-1_DBDRDE_H_0_DEFAULT
Koen