• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat

Set van trouwringen in buiten palladium 950/- , binnen palladium 950/-

Set Id: Acredo | A-6019-7

ACTIE: -10% korting op alle trouwringen*
*behalve op memoire ringen en diamant groter dan 0,29ct

Acredo trouwringen: A-6019-7_WW9_H_0_DEFAULT
Uniek in België
Vakmanschap sinds 1895
Professioneel advies
Klantenbeoordeling 9.7/10
€ 4.141
Add to wishlist

Trouwringenpaar in buiten palladium 950/- , binnen palladium 950/- Briljant 7 Stenen - samen 0,16 ct. tw, si & tw, vs. Doet u hier inspiratie op en ontwerp een eigen symbool van uw liefde.

Kies je kleur
Uniek in België
Vakmanschap sinds 1895
Professioneel advies
Klantenbeoordeling 9.7/10

Koen over deze ringen

Deze trouwringen van acredo kan je in vele opzichten vergelijken met een Duitse luxewagen. Ze zijn erg stijlvol, kwalitatief, perfect afgewerkt en bieden een zalig draagcomfort. Alle trouwringen van acredo zijn dan ook ‘made in Germany’! Bovendien zijn deze trouwringen een tijdloze weergave van de meer dan vier decennia expertise die DE BRUYLOFT heeft in trouwringen. Kortom, kies je voor trouwringen van acredo, dan geniet je je leven lang van puur vakmanschap!

Maar misschien wel het leukste aan deze trouwringen is dat je ze makkelijk kunt personaliseren, zodat ze helemaal uniek worden: het ultieme symbool voor de liefde die twee mensen delen voor elkaar. Met de online configurator pas je elk detail aan naar smaak. Zo kun je bijvoorbeeld diamant aan je favoriete ring toevoegen of juist weglaten, of kiezen voor trouwringen van witgoud in plaats van geelgoud, roodgoud of platina. Laat je je liever begeleiden door een expert om trouwringen te kopen, dan staat DE BRUYLOFT natuurlijk voor je klaar. Ons team heeft jarenlange ervaring om samen met jou de perfecte trouwringen te ontwerpen.

“ Het ultieme symbool voor de liefde tussen twee mensen. ”
Acredo trouwringen: A-6019-7_WW9_H_0_DEFAULT
Koen