• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat

Set van trouwringen in roségoud 14 kt.

Set Id: Acredo | S-1193-1
Acredo trouwringen: S-1193-1_EEE5_H_0_DEFAULT
Uniek in België
Vakmanschap sinds 1895
Professioneel advies
Klantenbeoordeling 9.7/10
€ 1.980
Add to wishlist

Trouwringenpaar in verleidelijk roségoud 14 kt. Briljant 1 Steen - samen 0,005 ct. tw, si. Doet u hier inspiratie op en ontwerp een eigen symbool van uw liefde.

Kies je kleur
Uniek in België
Vakmanschap sinds 1895
Professioneel advies
Klantenbeoordeling 9.7/10

Davy over deze ringen

Niet iedereen gaat graag mee met de stroom, en waarom zou je ook? In mijn job kom ik regelmatig mensen tegen die hun eigen, unieke keuze willen maken. Trouwringen met carbon – of, waarom niet, vriendschapsringen met carbon – springen zeker uit de band. Het zwarte carbon heeft een licht gevlamd patroon – heel levendig en supermooi. Carbon kan in de ring verwerkt zijn als detail, of de buitenzijde van de ring kan er volledig mee bekleed zijn.

Maar trouwringen met carbon zien er niet alleen origineel uit. Carbon is ook een sterk, oerdegelijk materiaal dat een ring extra kracht meegeeft. Daarnaast geven onze trouwringen met carbon je als drager een warm gevoel door hun perfecte pasvorm. Net zoals de andere ringen die je bij DE BRUYLOFT tegenkomt, bieden ze een hoog draagcomfort.

Hebben jullie je oog laten vallen op trouwringen met carbon, maar zien jullie het ontwerp graag nog ietsje anders? Klik dan door op ‘pas aan’ en ‘configurator’ en pas de ringen aan naar wens. Of kom gerust met jullie ideeën naar onze showroom. Samen maken we er iets extra bijzonders van!

“ Een ring met carbon springt uit de band. ”
Acredo trouwringen: S-1193-1_EEE5_H_0_DEFAULT
Davy