• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Inspiratie

Verliefd op de meerkleurige trouwring? Ontdek ons assortiment

Misschien droom jij al je hele leven van een geelgouden trouwring aan je vinger, terwijl je partner witgeel juist mooi vindt. Smaken verschillen, maar natuurlijk willen je toekomstige en jij ringen die mooi bij elkaar passen. Meerkleurige trouwringen kunnen een tussenweg zijn.

Meerkleurige trouwring: het beste van twee werelden.Meerkleurige TrouwringenGeelgoud, witgoud of roodgoud: wie voor een meerkleurige trouwring kiest, heeft de vrijheid om te mixen en matchen. Combineer de goudtinten die jij het allermooist vindt tot een knap geheel. Bovendien kun je een bicolor ring met álles combineren: je andere juwelen en een waaier aan outfits.

Maak je trouwring helemaal de jouwe.Meerkleurige RingenDe eenheid en eigenheid van twee personen die samenvloeien in één ring: de symboliek van de bicolor trouwring is prachtig. Maak je trouwring helemaal de jouwe, door voor verschillende tinten en afwerkingen te kiezen. Wat dacht je van deze voorbeelden ter inspiratie?

  • De combinatie van glans en mat zorgt voor een mooi evenwicht. Het glanzende oppervlak is opvallender, terwijl de matte afwerkingen rust brengen.
  • De breedte en afwerking van het oppervlak spelen een grote rol in de uitstraling van je trouwring. Een brede ring met rechte lijnen en matte afwerkingen heeft een stoere uitstraling, terwijl een smalle ring een stuk eleganter oogt.
  • Pak het subtieler aan. Kies voor verschillende kleuren aan de binnen- en buitenkant van je ring. 

 Bicolor trouwringen: de mooiste combinaties.Meerkleurige TrouwringAls het over bicolor ringen gaat, zijn de opties eindeloos. We zetten de meest voorkomende combinaties even voor je op een rijtje.

 Meerkleurige trouwring met geelgoud en grijsgoud

Door een warme en koude kleur in je ring te combineren, creëer je een mooi contrast én een knap geheel. Trouwringen die geelgoud en grijsgoud combineren, vallen bij heel wat koppels erg in de smaak.

  Meerkleurige trouwring met roodgoud en platina 

Ook roodgoud en platina zijn een echte match. De twee materialen vullen elkaar perfect aan: de warme roestkleur met de koude wittint.

 Meerkleurige trouwring met carbon

Hou je wel van een ring met een stoer kantje? Carbon in combinatie met geelgoud, roodgoud of witgoud zorgt voor een knap contrast. 

Maak een afspraak bij DE BRUYLOFT 

Ben je op zoek naar een mooie meerkleurige trouwring of advies op maat? Maak een vrijblijvende afspraak. In onze showroom in Lokeren gidsen we je door ons uitgebreide assortiment. We nemen de tijd voor jou en vinden dé ringen die jouw trouwdag onvergetelijk maken.

Ontdek hier nog meerkleurige ringen?

De Bruyloft trouwringen: B-AD8663-5-AD8662-5_G7 Geel goud 18kt € 1.893
De Bruyloft trouwringen: B-AD8741-AD8740-55_GW7 Geel goud 18kt,
Wit goud 18kt
€ 2.458
De Bruyloft trouwringen: B-RM182684-A-1756-1_G7 Geel goud 18kt € 2.868
De Bruyloft trouwringen: B-RM182801-TW016H_G7 Geel goud 18kt € 1.771
De Bruyloft trouwringen: B-DA004-A-1756-1_GW7 Geel goud 18kt,
Wit goud 18kt
€ 3.020
Acredo trouwringen: A-1027-1_E5_L_0_DEFAULT Roségoud 18 kt. € 3.542
Acredo trouwringen: A-6018-9_GGF_H_0_DEFAULT Buiten geelgoud 18 kt. ,
Binnen geelgoud 18 kt.
€ 4.018

Ook interessant

Prachtige smaragden ringen gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Smoorverliefd op de smaragd? Ontdek onze ringen

Lees meer
Een set prachtige gouden trouwringen, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Trouwringen samenvoegen na overlijden: een herdenkingsjuweel voor altijd.

Lees meer
Een prachtige solitaire ring, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Tips & tricks

5 dingen die je moet weten over solitaire ringen

Lees meer