• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat

Verlovingsring in witgoud 14 kt.

Set Id: Acredo | A-1784-1
Acredo verlovingsringen: A-1784-1_WW5_D_1_HEARTSARROWS
Uniek in België
Vakmanschap sinds 1895
Professioneel advies
Klantenbeoordeling 9.7/10
€ 1.909
Add to wishlist

Solitaire ring in tijdloos elegant witgoud 14 kt. Briljant 7 Stenen - samen 0,52 ct. G SI & tw, si - fijn wit met kleine insluitsels - 6 Brillanten tot. 0,12 ct. Een solitaire‐ juweel met uitdrukkingskracht naar eigen smaak

Kies je kleur
Uniek in België
Vakmanschap sinds 1895
Professioneel advies
Klantenbeoordeling 9.7/10

Koen over deze ring

Echt een toppertje, dit model! ‘Charisma’ is dan ook een heel vernieuwende lijn van verlovingsringen en specifiek solitaire verlovingsringen. Elke ring bestaat uit twee delen – de ringband en het hoofd voor de centrale diamant – die perfect in elkaar passen, zoals een dekseltje op een doosje.

Door deze manier van werken tillen onze edelsmeden de kwaliteit en levensduur van Charisma-ringen naar een ongekend niveau. Uiteindelijk smelten ze de ringband en zetkast aan elkaar, zodat er een heel persoonlijk juweel ontstaat.

En het kan zelfs nog persoonlijker. Hou je bijvoorbeeld meer van een brede gouden ring of vind je wat je hier ziet net leuk, maar zou je de kleur van de ‘kroon op het werk’ willen aanpassen? Met de online configurator experimenteer je naar hartenlust met verschillende effecten.

De strakke look van de Charisma-collectie combineert trouwens erg mooi met verchillende stijlen trouwringen, zodat verlovingsring en trouwring helemaal voorbestemd lijken voor elkaar.

“ Zoals een dekseltje op een doosje. ”
Acredo verlovingsringen: A-1784-1_WW5_D_1_HEARTSARROWS
Koen