• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat

Onze selectie verlovingsringen

Met de mooiste verlovingsring maak je jouw huwelijksaanzoek nog onvergetelijker. Krijg persoonlijk advies in onze winkel of bekijk ons aanbod hieronder!
Filter
Sluiten
Kleur
Materiaal
Prijs
Categorie
Filters wissen
Bekijk resultaten
Filters:
Sorteer op prijs
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4095AQ_W5 Verlovingsring in
Wit goud 14kt
€ 1.587
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4095DI_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 2.425

Verlovingsringen in witgoud

De verloving en het huwelijk zijn bijzondere momenten tussen twee mensen die van elkaar houden. Verlovingsringen in witgoud zijn het symbool van deze ware liefde.

Een verlovingsring in witgoud past bij elke vrouw of man

Waarom zoveel mensen kiezen voor een verlovingsring in witgoud? Een witgouden verlovingsring of trouwring staat prachtig op elke huid. Het is subtiel op een lichte huidskleur maar contrasteert ook mooi met een donkere huidskleur. Kortom, een witgouden ring past bij elke man of vrouw.

Kiezen voor een verlovingsring in witgoud is ook kiezen voor een neutrale kleur. Veelal wordt de verlovingsring later in combinatie met de trouwring gedragen. Of die trouwring dan een witte, gele of rode kleur heeft, maakt niet uit. Een verlovingsring in witgoud matcht met alles, net zoals je witte sneakers met elke outfit kunt combineren.

Wat is witgoud? Een bijzondere legering

Goud heeft van nature een okergele kleur en is eerder een zacht materiaal. Om het tot juwelen te kunnen verwerken, voegen edelsmeden er andere metalen aan toe. Zo ontstaat een legering. Om witgoud te verkrijgen, wordt goud versterkt met zilver, palladium en soms ook een beetje koper.

De unieke kenmerken van witgoud

Voor veel mensen lijkt witgoud sterk op zilver of platina. Maar als u goed kijkt, dan ziet u dat witgouden verlovingsringen een champagnekleurige tint hebben. Ringen van zilver of platina hebben die niet. Hou je niet van deze champagnekleur – ook weleens naturel witgoud of grijsgoud genoemd – dan wordt er een hoogwaardige laag rhodium aangebracht, zodat de verlovingsring een mooi helderwit wordt.

Verwar witgoud niet met platina. Platina heeft een koelere uitstraling dan witgoud, is iets donkerder en ook slijtvaster. In tegensteling tot witgoud, komt platina bovendien wel voor in de natuur. Het is zeldzamer en harder (en dus moeilijker te bewerken) dan puur goud, wat de prijs van een platina verlovingsring wat duurder maakt dan dat van een ring in witgoud.

Het grote verschil met zilver is dat witgoud een veel hogere kwaliteit heeft. Een witgouden verlovingsring is vele malen sterker dan een zilveren ring en oxideert niet.

Verlovingsringen van diamant en witgoud

Bij DE BRUYLOFT vindt u een vrijwel eindeloos aanbod witgouden verlovingsringen en trouwringen in 9 kt, 14 kt en 18 kt. Verlovingsringen in witgoud zijn zeer populair, omdat kleurloze diamanten er goed mee tot hun recht komen. Hoe witter het metaal, hoe meer de steen erbij schittert.

Maar ook witgouden verlovingsringen met gekleurde diamanten, zoals fancy colours, worden steeds meer gevraagd. Daarnaast zijn onze fijne verlovingsringen in witgoud en ook verlovingsringen met een hart erg in trek. Het hart kan subtiel zijn maar ook opvallend aanwezig.

DE BRUYLOFT en acredo schenken u bij verlovingsringen met een diamant vanaf 0.30 ct een echtheidscertificaat van een erkend labo GIA).

Witgouden ring personaliseren

Met behulp van de acredo ringconfigurator kunt u niet alleen makkelijk thuis verschillende witgouden verlovingsringen bekijken, maar ook de ideale ring zelf ontwerpen.

Bespreekt u de mogelijkheden liever in onze showroom? Dat kan natuurlijk ook. Stap voor stap bepaalt u met onze medewerkers wat uw geliefde zeker mooi zal vinden, rekening houdend met uw budget. U vindt bij ons talloze betaalbare verlovingsringen alsook exclusieve verlovingsringen.

Het team van DE BRUYLOFT staat u graag bij met advies en zorgt er mede voor dat uw witgouden verlovingsring perfect bij de persoonlijkheid van uw partner past.