• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Inspiratie

Wil je geen traditionele ring? Ontdek onze aparte trouwringen

Houden je partner en jij niet zo van de ‘traditionele’ trouwring? We laten je graag kennismaken met enkele stijlen die je misschien nog niet kent. Ontdek deze aparte trouwringen.

Mokume gane: Japanse schoonheid aan je vinger

Mokume (houtnerf) gane (metaal) is een oude Japanse smeedtechniek die oorspronkelijk diende om traditionele Japanse zwaarden te maken. Lagen metaal met verschillende samenstellingen worden aan elkaar gesmeed met als eindresultaat een knap materiaal met een lijnenspel. Pérfect om prachtige trouwringen van te vervaardigen.

Benieuwd naar deze unieke ringen met een patroon dat doet denken aan de nerfstructuur van hout? Ontdek ons volledige assortiment.

Mokune GameCarbon trouwringen: stoere elegantie

Voor wie op zoek is naar een stoere ring met een hoekje af, is carbon het materiaal bij uitstek. In combinatie met goud of palladium, creëert het een mooi contrast. Gaan je partner en jij voor deze aparte blikvangers? Duik in ons assortiment carbon trouwringen.

Carbon Trouwringen

Organische trouwringen: imperfecte perfectie

Ruwe afwerkingen, niet-gestileerde randen en patronen uit de natuur: organische ringen zijn imperfecte perfectie. Kies je voor een organische trouwring, dan mag je een modern, rauw ontwerp met veel karakter verwachten. Ontdek onze handgemaakte, unieke organische trouwringen.

Organische Trouwringen

Secret Heart: een romantisch gebaar

Deze stijlvolle ringen lijken misschien erg traditioneel, maar zijn toch een tikkeltje anders. De Secret Heart-ringen verbergen namelijk een hartvorm: een attent en romantisch gebaar op jullie grote dag. Bovendien zorgt het dynamische ontwerp voor een frisse, speelse look. 

Wist je al dat een Secret Heart-trouwring perfect aansluit op je verlovingsring? Dankzij de uitsparing komt de steen van je verlovingsring perfect tot uiting. Zo vormen je twee belangrijkste sieraden een bijzonder geheel.

verlovingsring

Van geelgoud tot witgoud en afgewerkt met een of meerdere edelstenen: what’s not to love? Maak kennis met onze Secret Heart-trouwringen.

secret heart trouwringen

Ontdek onze aparte trouwringen

Ben jij helemaal verliefd op een van de bovenstaande trouwringen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Ook als je nog niet goed weet welke stijl je mooi vindt, helpen we je graag in je zoektocht. Tot snel!

Ontdek onze aparte trouwringen

Acredo trouwringen: A-2361-18_W5_3_0_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 1.212
Acredo trouwringen: A-2354-21_WWW5_G_0_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 1.707
Acredo trouwringen: A-2354-24_EEE5_G_0_DEFAULT Roségoud 14 kt. € 1.395
Acredo trouwringen: A-2354-23_GGG5_G_0_DEFAULT Geelgoud 14 kt. € 1.395
Acredo trouwringen: A-2256-28_EE5_3_0_DEFAULT Roségoud 14 kt. € 1.197
Acredo trouwringen: A-2256-25_WW5_3_0_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 1.452
Acredo trouwringen: A-2256-27_GG5_3_0_DEFAULT Geelgoud 14 kt. € 1.197

Ook interessant

Boyfriend Carrying His Girlfriend On Piggyback In Autumn Park Picture Id1339047502
Tips & tricks

Gouden ring met diamant: welke zetting kies jij?

De uitstraling van een gouden ring met een diamant hangt grotendeels af de zetting van de steen. We helpen je graag kiezen!

Lees meer
Afbeelding6
Tips & tricks

Het verhaal van Janos en Delphine – DE BRUYLOFT

Janos en Delphine leerden elkaar kennen op het werk. In 2023 bezegelden ze hun liefdesverhaal met roségouden trouwringen, die ze vonden bij DE BRUYLOFT.

Lees meer
2
Tips & tricks

Gouden ring met steen: welke kies jij?

Bij DE BRUYLOFT je gouden ring laten personaliseren met bijna elke steen die je maar wil. We helpen je graag kiezen!

Lees meer