• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Inspiratie

“Tijdens zijn aanzoek voelde ik liefde in heel mijn lijf.”

Het verhaal van Barbara & Thomas

Op 26 november 2022 gaven Barbara en Thomas elkaar het jawoord. Hun liefde bezegelden ze met trouwringen van bij DE BRUYLOFT.

Een prachtige verlovingring in een taartdoos

Barbara zal zaterdag 6 februari 2021 niet snel vergeten. Thomas ging ‘s morgens koffiekoeken halen, zodat ze met z’n tweetjes gezellig konden ontbijten. Het duurde even voor hij terug was, maar echt vreemd vond ze dat niet. Op zaterdag is het altijd druk bij de bakker, toch?

Barbara en Thomas met ringen van DE BRUYLOFT

Thomas: “Toen ik terug thuis was, dook Barbara bijna in de taartdoos. Ze had duidelijk meer oog voor de koffiekoeken, dan mijn zenuwachtige gedoe (lacht). Pas toen ik zei dat er nog iets in de doos zat, zag ze het kleine goudkleurige doosje.”

In het doosje, goed verstopt onder een puddingkoek, zat een prachtige verlovingsring: een fijn exemplaar van witgoud met zeven diamanten.“Thomas vroeg me of hij op zijn knieën moest gaan. ‘Natuurlijk’, flapte ik eruit. Tijdens zijn aanzoek voelde ik liefde in heel mijn lijf. Een onvergetelijk moment.”

Barbara en Thomas met trouwringen van DE BRUYLOFT

Een stralende novemberdag

Het gelukkige stel trouwde op 26 november 2022. “Het was een stralende dag vol mooie herinneringen om te koesteren”, vertelt Thomas. Niet enkel het weer, maar ook hun trouwringen zagen er schitterend uit. Barbara’s ring heeft een zetting in de vorm van een hart met een knappe diamant erin. De ring van Thomas bevat twee lijnen die de breedte van de ring van Barbara overnemen. Daarnaast ging het koppel ook voor een persoonlijke toets: beide trouwringen hebben een gravering met hun namen, trouwdatum en het oneindigheidsteken.

Barbara En Thomas 4

“Waarom ergens anders gaan als je al tevreden bent?”

Barbara en Thomas kenden DE BRUYLOFT al langer. De goede service, het kwalitatieve aanbod en de gemoedelijke sfeer in de showroom, deden hen terugkomen. “Waarom ergens anders gaan als je al tevreden klant bent?”, uit Thomas. “Tijdens ons bezoek kregen we een uitgebreide uitleg over alle mogelijkheden, van materiaalkeuzes, afwerkingswijzen, tot de verschillende diamanten en meer.”

Barbara: “We zijn een aantal keer teruggegaan om nog eens te passen of gewoon omdat we de ringen graag nog eens wilden zien. Dat was nooit een probleem. Voor mij was het ook een grote geruststelling dat we de ringen in de winkel mochten laten liggen zolang we wilden. Je moet je ringen thuis maar eens zo goed verstoppen dat je ze niet meer vindt, toch? Dat zou ook juist mij weer overkomen (lacht).”

Barbara en Thomas

Ontdek hier meer ringen.

De Bruyloft verlovingsringen: B-RMMT2000_W7 Wit goud 18kt € 15.850
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRF3024_W7 Wit goud 18kt € 2.349
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRX4071_W7 Wit goud 18kt € 3.745
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRF9060_W7 Wit goud 18kt € 2.530
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMLF1122E_W7 Wit goud 18kt € 1.555
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMLF1106E_W7 Wit goud 18kt € 2.385
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMLF1109E_W7 Wit goud 18kt € 1.485

Ook interessant

Boyfriend Carrying His Girlfriend On Piggyback In Autumn Park Picture Id1339047502
Tips & tricks

Gouden ring met diamant: welke zetting kies jij?

De uitstraling van een gouden ring met een diamant hangt grotendeels af de zetting van de steen. We helpen je graag kiezen!

Lees meer
Afbeelding6
Tips & tricks

Het verhaal van Janos en Delphine – DE BRUYLOFT

Janos en Delphine leerden elkaar kennen op het werk. In 2023 bezegelden ze hun liefdesverhaal met roségouden trouwringen, die ze vonden bij DE BRUYLOFT.

Lees meer
2
Tips & tricks

Gouden ring met steen: welke kies jij?

Bij DE BRUYLOFT je gouden ring laten personaliseren met bijna elke steen die je maar wil. We helpen je graag kiezen!

Lees meer