• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

De 3 mooiste verlovingsringen om van te dromen: laat je inspireren

De perfecte verlovingsring is er een die écht bij jouw levenspartner past. Het kan alvast zeker geen kwaad om je in je zoektocht te laten inspireren door de laatste trends. Ontdek de mooiste verlovingsringen, bij DE BRUYLOFT.

1. Een klassieker aan je vinger

Houdt je toekomstige van eenvoud? Een klassieke verlovingsring is een elegant en tijdloos sieraad, en dus de pérfecte verlovingsring voor jouw partner. Denk bijvoorbeeld aan een solitaire verlovingsring: een fonkelende edelsteen gezet in een geelgouden ring. Of ga je toch voor een ring in witgoud of platina voor een iets modernere look?

Robijn (16)

2. Steel de show met een opvallende steen

Wil je dat de verlovingsring van je partner het eerste is dat bij je vrienden en familie in het oog springt? Een ring met een knappe edelsteen of de geboortesteen van je partner is een echte eyecatcher. Wist je dat heel wat stenen hun eigen symbolische betekenis hebben? Zo staat een saffier voor wijsheid en bescherming, aquamarijn voor vrolijk- en helderheid en stimuleert topaas persoonlijke kracht en ontwikkeling. Zo’n opvallende steen past zowel perfect in een klassieke als in een moderne verlovingsring.

Of misschien is een ring met een unieke slijpvorm wel dé ring? Een steen kan in heel wat verschillende vormen geslepen worden en iedere slijpvorm geeft het sieraad een compleet andere look. Zo ben je zeker dat je de perfecte ring voor je verloofde vindt.

Robijn (18) (1)

3. Authentiek en elegant: een vintage ring

Verras de liefde van je leven met een vintage verlovingsring. Zo’n ring bestaat meestal uit geelgoud of roodgoud en bevat een kleurrijke edelsteen, die vaak een tikkeltje extravagantie uitstraalt. Met een sieraad met ronde diamanten, een vintage milgrain of peervormige of ovale stenen aan je linkerhand schittert je verloofde als nooit tevoren.

Robijn (19) (1)

Ontdek de elegante, kwalitatieve verlovingsringen van DE BRUYLOFT

Wij, van DE BRUYLOFT zijn zeker dat we je verder kunnen helpen. We verwelkomen je graag in onze showroom in Lokeren. Maak dus zeker een afspraak.

Bekijk deze verlovingsringen:

De Bruyloft verlovingsringen: B-RMMF1111D_W7 Wit goud 18kt € 2.503
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4088GTRS_W7 Wit goud 18kt € 2.267
Acredo verlovingsringen: A-1488-1_W5_H_1_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 689
Acredo verlovingsringen: A-3101-1_W5_H_1_HEARTSARROWS Witgoud 14 kt. € 2.429
Acredo verlovingsringen: A-1635-2_G5_L_1_DEFAULT Geelgoud 14 kt. € 1.041
Acredo verlovingsringen: A-2055-115_RR5_H_1_DEFAULT Roodgoud 14 kt. € 719
Acredo verlovingsringen: A-1197-1_EW7_D_1_HEARTSARROWS Roségoud 14 kt. witgoud 14 kt. € 6.849
Acredo verlovingsringen: A-1485-1_WW9_H_1_DEFAULT Platina 950/- € 1.439

Ook interessant

Robijn (11)
Tips & tricks

Yes, dit zijn dé 5 trends in verlovingsringen voor 2022!

We verklappen je wat de trends in verlovingsringen zullen zijn in 2022. En wees gerust: jouw ring zal de tand des tijds moeiteloos weerstaan. Volg even mee!

Lees meer
Groom Plaid Suit Puts Ring Bride Hand Picture Id1323365413
Tips & tricks

Een trouwring van platina kopen? Dit moet je zeker weten

Koppels die aan trouwringen denken, grijpen vaak terug naar goud. Maar platina is (heel terecht) in opmars. Is het ook wat voor jullie? Lees snel verder.

Lees meer
Ringen
Tips & tricks

Wat bepaalt de kwaliteit van jouw trouwring?

Je trouwring draag je voor de rest van je leven. Maar hoe beoordeel je precies de kwaliteit van trouwringen? Ontdek het meteen!

Lees meer