• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over onze sieraden of over onze service? Dan vind je hier waarschijnlijk het antwoord. Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze winkel waar we je persoonlijk te woord staan.

Hoe lang op voorhand dienen wij onze trouwringen te bestellen?

De normale besteltijd voor trouwringen duurt een 3 tal weken, al kan het in extreme gevallen ook op enkele dagen. Toch raden we aan dit vooral jezelf niet aan te doen en minstens 3 maanden op voorhand langs te komen. We merken we dat heel wat van onze klanten 6 maanden tot soms zelfs een jaar op voorhand langskomen voor hun trouwringen te kiezen, dit omdat een huwelijksfeest ook nog andere voorbereidingen vraagt. Indien u tijdig bent langs geweest is er nog tijd om de ringen te komen bekijken en te passen. Is er toch nog wat niet in orde? Dan kan dit nog voor dé dag worden aangepast.

Moet ik een afspraak maken?

Je maakt best een afspraak zodat wij je optimaal kunnen assisteren. Als klant kan je best rekening houden dat een bespreking 1.5 a 2uur kan duren. Dit lijkt lang, maar je bent er zo doorheen.

Via het afsprakenblok op onze website kan je heel makkelijk je afspraak aanmaken. Staat het gepaste uur voor jou niet vrij, bel dan even of stuur een mail.

Kan ik ook een persoonlijke verlovings- of trouwring laten ontwerpen?

Bij DE BRUYLOFT werken wij met het configuratorsysteem van Acredo. Dit unieke systeem laat toe elke verlovingsring of trouwring helemaal aan te passen naar de persoonlijke voorkeur van u als koppel.

De configurator laat toe om zelf of samen met ons, de vorm van uw ringen afzonderlijk te kiezen, ook de breedte, de kleur en het materiaal, de indeling tussen kleuren en de plaatsing van diamanten.

Hoe gebeurt de betaling?

Bij het plaatsen van jouw bestelling vragen wij een voorschot van 50%.

Het saldo wordt voldaan bij afhalen van de ringen. Wij bieden u de service aan om jullie trouwringen na het aanpassen veilig bij DE BRUYLOFT op te bergen tot aan de dag van de trouw.

Hebben jullie ook platina?

Alle trouwringen en verlovingsringen zijn verkrijgbaar in platina behalve de organische ringen. (structuurringen)  Dit is een gevolg van een verschillend productieproces. Acredo biedt 3 soorten platina aan: platina 600/ platina 950/ RIVER platina 950 . Acredo is als ontwikkelaar van RIVER platina de enige ter wereld die dit mooiste en witste platina ooit verdeeld. Met dit metaal bent u verzekerd van een uniek juweel.

Verwerken jullie ook oud goud of diamanten/kleurstenen?

Wij kunnen zeker uw goud of stenen verwerken in een nieuw juweel, dit schenkt u een bijkomende emotionele waarde aan uw trouwring.