Bekijk hieronder al een deel van onze collectie:

Neem contact
Bekijk onze volledige collectie

Trouwringen op maat, perfect in kwaliteit, eindeloos in variatie.

Trouwringen op maat van acredo, voor uw liefde op het eerste gezicht. Opvallende ontwerpen in combinatie met harmonische vormgeving. Acredo trouwringen zijn het symbool voor de liefde van zelfbewuste persoonlijkheden. Aansprekende collecties vormen een bron van inspiratie voor uw eigen trouwringontwerp, gebaseerd op uw eigen unieke liefde. Gebruik makend van de oneindige configuratiemogelijkheden kunt u uw trouwringen op maat ontwerpen naar eigen smaak. Of dat nu klassiek is, of juist opvallend, een leven lang zal het genoegen van de aangenaam dragende acredo ringen u begeleiden. Hoogste kwaliteit, elegant verpakt.

Trouwringen op maat van acredo worden onderscheiden door:

  • superieure afwerking
  • speciale profielen, aangenaam dragend
  • speciale bewerking zorgt voor hardheid en duurzaamheid
  • exclusief en duurzaam gezet met diamant
  • uniek en individueel door de nieuwe trouwring-designer

Wij wensen u nu veel plezier met de trouwring-designer. Hiermee kunt u de ringen van uw dromen nog opsmukken met details zoals voegen, oppervlaktebewerking, kleurindeling en diamantzettingen.

Gepersonaliseerde gravure

Een persoonlijk liefdesbericht zal elke ring bekronen. Acredo biedt u een lasergravure aan voor de binnenkant van uw trouwring of de originaliteit van een gravure aan de buitenkant. Zowel klassieke als artistieke gravuren zijn mogelijk.
NAAR DE ACREDO TROUWRING CONFIGURATOR

Als je langskomt bij De BruyLoft, kun je op onze computer je gegevens invullen en kunnen we je ontwerp samen bekijken en eventueel nog wat kleine aanpassingen of verfijningen doen. Het voorbeeld dat de configurator je toont, is niet altijd helemaal accuraat. Sommige aanpassingen geeft de configurator niet of niet correct weer. Bij De BruyLoft hebben we verschillende tools en voorbeelden om je een volledig beeld te geven van hoe je ring er concreet gaat uitzien.

Stappenplan

1. Selecteer een model en pas hem aan naargelang uw wensen

2. Definiëer de vorm, de breedte en de dikte (meestgekozen is 1,4 of 1,6 mm)

3. Bepaal welk edelmetaal, welke kleur en welke indeling op de ring u wenst

4. Voeg eventueel diamanten toe en een gepersonaliseerde gravure

5. Bewaar het ontwerp

6. Ga naar De Bruyloft om uw ring(en) te bestellen en eventuele aanpassingen te doen.

Tips om te werken met de configurator

De configurator past onmiddellijk je tweede ring aan. Wil je de ring van je partner graag afzonderlijk aanpassen? Klik dan bovenaan op ring 2 en dan op het slotje dat dan opengaat. Zo kun je ring 2 apart van ring 1 bewerken.

Als je op het potloodje klikt, kun je je eigen naam invullen. Zo maak je van je ring je eigen persoonlijke ontwerp. En heb je altijd een unieke ring. Je kunt die ring ook opslaan bij je favorieten: vul dan je naam, postnummer en geboortedatum in.

juli 2020
ma di wo do vr za zo
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112