• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

Verlovingsring van roségoud: welke kleuren kiezen voor de steen?

De meeste mensen kijken eerst en vooral naar geelgouden of witgouden verlovingsringen, maar zijn verbaasd wanneer ze zien hoe prachtig een verlovingsring in roségoud kan zijn. Vind jij de warme tint van rosé ook zo mooi, maar weet je niet welke steen (of stenen) er goed bij zouden passen? Lees snel verder!

Herfstkleuren 

Rosé past prachtig bij alle herfstkleuren. Denk bijvoorbeeld aan mosgroen en wijnrood. Bij bruidjes in spe zijn vooral champagnekleurige en bruine edelstenen populair in combinatie met roségoud. Leuk om te weten: een champagnekleurige of bruine edelsteen komt vaak goedkoper uit dan diamant, maar boet met een uitstekende slijpvorm toch niet in aan schittering! 

Blog Rosé

Rosé houdt van roze 

Natuurlijk reflecteert geen enkele steen de warme tint van roségoud zo mooi als een roze. Denk bijvoorbeeld aan edelstenen als toermalijn en quartz. Weet echter dat een verlovingsring intensief gedragen wordt en dat niets kan tippen aan diamant qua slijtvastheid. Gelukkig zijn er ook roze diamanten verkrijgbaar! 

Twijfel? Kies voor witte diamant

Of je je toekomstige bruid nu verrast met een ring van witgoud, geelgoud of roségoud: met een witte diamant scoor je altijd. Omdat de steen (bijna) kleurloos is, past hij moeiteloos bij alle soorten gouden ringen. Gemakkelijk, toch?

Rood4

Verlovingsring van roségoud kopen

Een verlovingsring kiezen is een hele opgave, zeker als het aanzoek een verrassing moet blijven. Heb je hulp nodig met (kleuren) kiezen? DE BRUYLOFT staat voor je klaar. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom. Vergeet niet om wat foto’s van je geliefde mee te nemen, zodat we zijn of haar huidtint en persoonlijke stijl goed kunnen inschatten. Een foto nemen van het juwelenkistje van je toekomstige is ook altijd een goed idee. Tot binnenkort!

 

Bekijk de collectie verlovingsringen in rood goud

Ook interessant

Een prachtige eternity ring gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Tips & tricks

Wat is een eternity-ring? Een woordje uitleg

Lees meer
Een prachtige solitaire ring, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Tips & tricks

5 dingen die je moet weten over solitaire ringen

Lees meer
Solitaire verlovingsringen gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Alles wat je moet weten over solitaire verlovingsringen

Lees meer