• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

Met originele trouwringen blijft unieke liefde eeuwig schitteren

Op zoek naar originele trouwringen om eindelijk ‘ja’ te zeggen tegen elkaar? We luisteren naar je ideeën en helpen je graag de meest bijzondere trouwringen te vinden. Wist je dat we ze zelfs kunnen personaliseren? Zo weerspiegelen jullie trouwringen jullie unieke liefdesverhaal tot in de puntjes.

Hoe kan een trouwring origineel zijn?

Een trouwring wordt echt uniek als persoonlijke elementen toevoegt, zoals gravures, en een stijl kiest die helemaal bij jullie past. Wij geven enkele ideeën voor originele trouwringen.

1. Trouwring laten graveren

 Je trouwring laten graveren is een geweldig romantisch idee. Ontdek de origineelste gravures om jullie trouwringen écht uniek te maken – zelfs duimafdrukken zijn mogelijk. 

31

 2. Trouwring personaliseren

Bij DE BRUYLOFT zijn we niet alleen goed in graveren, we kunnen ook je trouwring personaliseren op tal van andere manieren om ze extra bijzonder te maken. Laat je favoriete            ontwerp maken in jouw lievelingsmateriaal en voeg naar hartenlust diamanten of edelstenen en andere details toe. 

3. Trouwringen in unieke stijl laten maken

Profiteer van de uitgebreide keuze en trends in trouwringen om een stijl te vinden die perfect bij jullie persoonlijkheid past. Of je nu op zoek bent naar originele trouwringen in                  platina (de kleur van zilver) of in goud, bij DE BRUYLOFT zit je goed. Maak kennis met enkele van onze populairste trouwringenstijlen:

Bijzondere trouwringen met een hart

Ontdek onze bijzondere trouwringen met een hart – waarbij het hart pas onthuld wordt als je de ring van boven bekijkt.

13

Mokume gane

Mokume-gane-trouwringen hebben een Japanse stijl met een origineel patroon dat doet denken aan de nervenstructuur van hout. 

14

Unieke trouwringen met carbon

Onze trouwringen met carbon hebben een stoer accent. Daarbij moet je wel goed opletten dat je meteen de juiste ringmaat kiest, want carbon is een erg hard materiaal dat we moeilijk kunnen bewerken. 

15

Organische trouwringen of met structuur

Onze organische trouwringen en trouwringen met structuur hebben een originele uitstraling doordat ze zijn verrijkt met handgemaakte details.

16

Originele trouwringen kopen of heb je ideeën?

In onze showroom in Lokeren luisteren we graag naar je ideeën en laten we je de mogelijkheden zien. Samen vinden we de originele trouwring van je dromen, die je hele leven lang unieke herinneringen met zich zal meedragen. Maak een afspraak zodat we uitgebreid naar je verhaal kunnen luisteren. Tot snel!

 

Bekijk deze trouwringen:

De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRE13078_G7 Geel goud 18kt € 3.289
Acredo trouwringen: S-1302-1_R5_F_0_DEFAULT Roodgoud 14 kt. € 1.714
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRE13539_G7 Geel goud 18kt € 3.289
Acredo memoireringen: A-1576-1_W5_H_1_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 5.590
Acredo trouwringen: A-6006-6_D3_F_0_DEFAULT Grijsgoud 14 kt. € 3.521
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRE11287_W7 Wit goud 18kt € 1.975
Acredo memoireringen: A-1123-4_G5_H_1_DEFAULT Geelgoud 14 kt. € 5.699
Acredo verlovingsringen: A-1303-4_R5_G_1_DEFAULT Roodgoud 14 kt. € 685

Ook interessant

IMG 6480
Tips & tricks

Nieuw! Originele trouwringen met facetten

Stappen jullie in een huwelijksbootje en zijn jullie op zoek naar originele trouwringen met kunstzinnige flair? Trouwringen met facetten zijn de nieuwe trend.

Lees meer
Boyfriend Carrying His Girlfriend On Piggyback In Autumn Park Picture Id1339047502
Tips & tricks

Gouden ring met diamant: welke zetting kies jij?

De uitstraling van een gouden ring met een diamant hangt grotendeels af de zetting van de steen. We helpen je graag kiezen!

Lees meer
Afbeelding6
Tips & tricks

Het verhaal van Janos en Delphine – DE BRUYLOFT

Janos en Delphine leerden elkaar kennen op het werk. In 2023 bezegelden ze hun liefdesverhaal met roségouden trouwringen, die ze vonden bij DE BRUYLOFT.

Lees meer