• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat

Verlovingsring in geelgoud 18 kt.

Set Id: Acredo | A-1841-48
Acredo verlovingsringen: A-1841-48_GG7_D_1_HEARTSARROWS
Uniek in België
Vakmanschap sinds 1895
Professioneel advies
Klantenbeoordeling 9.7/10
€ 1.749
Add to wishlist

Solitaire ring in klassiek geelgoud 18 kt. Briljant 1 Steen - samen 0,5 ct. G SI. Een solitaire‐ juweel met uitdrukkingskracht naar eigen smaak

Kies je kleur
Uniek in België
Vakmanschap sinds 1895
Professioneel advies
Klantenbeoordeling 9.7/10

Sylvie over deze ring

Een solitaire ring is zowat dé klassieker onder de verlovingsringen. Hoewel de eenvoudige uitstraling van deze stijl door de jaren heen onveranderd lijkt, zie je in de solitaire verlovingsringen vandaag best wel wat details die anders zijn. De schittering van de diamant is bijvoorbeeld opmerkelijk groter, en aan witgoud wordt vaak meer palladium toegevoegd voor een nog betere kwaliteit. Ook de warme beige kleur van signature gold is helemaal nieuw.

Maar het grootste verschil zit hem volgens mij tegenwoordig vooral in de haarfijne afwerking dankzij de allernieuwste productietechnieken. Dit alles maakt een solitaire verlovingsring ideaal voor een traditioneel huwelijksaanzoek, want de schitterende eenvoud van deze stijl is werkelijk onweerstaanbaar. Je kunt er gewoon geen nee tegen zeggen!

Tot slot nog een gouden tip: wil je je geliefde verrassen met een solitaire ring die helemaal uniek is, experimenteer dan zeker eens met de configurator van acredo. Laat jezelf verrassen, of kom gerust naar onze showroom en dan maken we er samen iets héél moois van.

“ Eenvoud schittert. ”
Acredo verlovingsringen: A-1841-48_GG7_D_1_HEARTSARROWS
Sylvie