• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat

Verlovingsring in Wit goud 18kt

Set Id: De Bruyloft | B-PGGR4376MOR
De Bruyloft verlovingsringen: B-PGGR4376MOR_W7
Uniek in België
Vakmanschap sinds 1895
Professioneel advies
Klantenbeoordeling 9.7/10
€ 995
Add to wishlist

Verlovingsring in tijdloos wit goud 18kt. Roze Morganiet. Briljant- totaal 0,08ct, tw,si. Doet u hier inspiratie op en en ontwerp een eigen symbool van uw liefde.

Kies je kleur
Uniek in België
Vakmanschap sinds 1895
Professioneel advies
Klantenbeoordeling 9.7/10

Davy over deze ring

Een verlovingsring met een kleursteen zoals deze kom je minder vaak tegen, maar toch geloof ik dat veel dames stiekem een ring met een saffier, opaal, toermalijn of andere edelsteen op hun verlanglijstje hebben staan. En kun je ze ongelijk geven? Een sprankelende edelsteen geeft een ring nu eenmaal een uitgesproken karakter.

Wie trouwens zegt dat je móét kiezen voor een verlovingsring met een witte diamant als je een huwelijksaanzoek doet, heeft het fout. Diamant is weliswaar het bekendste symbool voor liefde en wereldwijd de populairste edelsteen voor verlovingsringen, maar ik zie dat meer en meer mensen die traditionele keuze bewust niet meer maken. Als je dus op zoek bent naar een verlovingsring met een unieke uitstraling, die net dat tikkeltje anders is, dan zijn onze verlovingsringen met kleurstenen zeker een kijkje waard!

“ Net dat tikkeltje anders. ”
De Bruyloft verlovingsringen: B-PGGR4376MOR_W7
Davy