• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

Duoringen kiezen: hoe begin je eraan?

Je komt ze vaak tegen in trouwmagazines en veel bruidsparen kiezen ervoor. Maar wat zijn duoringen nu precies? Lees meteen alles over dit type trouwringen, en ontdek ook enkele handige tips voor tijdens je zoektocht.

Wat zijn duoringen? 

Twee personen die samen één zijn: dat is wat duoringen weerspiegelen. Deze ringen lijken sterk op elkaar in materiaal en stijl. Hoewel veel koppels duoringen dragen, zijn ze absoluut geen must. Er zijn dan ook heel wat manieren om jullie trouwringen te laten matchen, zonder dat jullie exact hetzelfde juweel dragen.

Duo trouwringenPrachtige duoringen kiezen in een-twee-drie

Natuurlijk hoeven duoringen geen echte look-a-likes te zijn. Jullie eenheid kan ook op een subtielere manier in jullie trouwringen terugkomen. Laat bijvoorbeeld dezelfde edelsteen in de ringen verwerken, of een gravure van jullie koosnaampjes voor elkaar of een betekenisvol tekstje.

Over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Nog geen idee welk element je partner en jij in jullie trouwringen willen laten terugkeren? Ontdek het in drie korte stappen.Ringen Met edelstenen1.Ga op zoek naar inspiratie

Trek er een namiddag op uit en kuier rustig door de winkelstraten. Windowshoppen is een grote inspiratiebron. Doe dit zonder je partner en neem er uitgebreid de tijd voor. Zo kom je te weten wat echt jouw ding is, zonder dat jullie elkaar beïnvloeden.

Ook online vind je heel wat inspiratie. Onze blog neemt je bij de hand en geeft advies op maat. Benieuwd wat er allemaal in onze collectie trouwringen te vinden is? Met de filters kun je gericht zoeken.TrouwringenDoorblader ook gerust wat huwelijksmagazines. Ze vertellen je over de laatste trends in de trouwwereld. 

2. Overleg met je partner

Steek daarna de koppen bij elkaar. Vergelijk wat je partner en jij mooi vinden, wat absoluut niet en kijk op welke vlakken jullie overeenkomen. Dan is het tijd om te overleggen welk element jullie willen zien terugkomen in jullie duoringen.

3. Vind jullie duoringen bij DE BRUYLOFT 

In onze showroom ontdek je ons volledige assortiment en vinden je partner en jij de trouwringen die perfect bij jullie passen. Het team van DE BRUYLOFT staat voor jullie klaar bij met raad en daad. Maak vandaag nog een afspraak, zodat we je uitgebreid kunnen helpen. Tot snel!

Ontdek hier onze trouwringen

De Bruyloft trouwringen: B-TE7690-TE7689_W7 Wit goud 18kt € 2.015
De Bruyloft trouwringen: B-AD8675-5-AD8674-6_G7 Geel goud 18kt € 2.187
Acredo trouwringen: A-1534-4_WW7_L_0_DEFAULT Buiten platina 950/- ,
Binnen platina 950/-
€ 7.146
Acredo trouwringen: A-1464-4_WWP_L_0_DEFAULT Buiten platina 950/- ,
Binnen platina 950/-
€ 2.847
Acredo trouwringen: A-1231-15_W7_4_0_DEFAULT Witgoud 18 kt. € 6.475
Acredo trouwringen: A-1231-10_G7_4_0_DEFAULT Geelgoud 18 kt. € 6.249
Acredo trouwringen: A-6023-3_WG9_4_0_DEFAULT Platina 950/- geelgoud 18 kt. € 4.965

Ook interessant

Prachtige smaragden ringen gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Smoorverliefd op de smaragd? Ontdek onze ringen

Lees meer
Een prachtige eternity ring gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Tips & tricks

Wat is een eternity-ring? Een woordje uitleg

Lees meer
Een set prachtige gouden trouwringen, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Trouwringen samenvoegen na overlijden: een herdenkingsjuweel voor altijd.

Lees meer