• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Inspiratie

“Het allermooiste cadeau voor mama op Vaderdag.”

Het verhaal van Sandy & Nathalie

Op 1 juli 2022 gaven Sandy Verpeten en Nathalie Sinaerts elkaar het jawoord in het bijzijn van hun trouwste vrienden en familieleden. Hun grote dag maakten ze extra speciaal met een set prachtige trouwringen van bij DE BRUYLOFT.

“De kinderen zaten ook in het complot.”

Het verhaal van dit gelukkige koppel begon zeven jaar geleden, toen ze elkaar leerden kennen op een barbecue van Sandy’s buurman. Ze raakten aan de praat en vanaf dat moment groeide hun liefde voor elkaar elke dag een beetje meer. “Omringd door familieleden heb ik Nathalie op Vaderdag ten huwelijk gevraagd. Nadat zij en de kinderen mij in de bloemetjes hadden gezet, was het mijn beurt”, lacht hij.

Sandy en Nathalie

“In mijn eentje was het me natuurlijk niet gelukt”, vertelt Sandy. “De kinderen zaten ook in het complot. Ik had de ring ingepakt en hen gevraagd die aan haar te geven. Nathalie had het écht niet zien aankomen. Als mama verwacht je dan ook geen cadeaus op Vaderdag. Daarna kwamen de traantjes, en die verlossende, prachtige ‘ja’.”

Het was een onvergetelijke dag. Ook omdat Nathalies grootvader er nog bij was. “Hij was als een vader voor haar en we hebben dit jaar jammer genoeg afscheid van hem moeten nemen. Het geeft ons een heel warm gevoel vanbinnen dat hij er toen nog bij kon zijn”, gaat Sandy verder.

Witgoud en platina: een match op maat

Dan kwam de volgende stap: de perfécte trouwringen vinden. Op de Trouwbeurs in Dendermonde kwamen Sandy en Nathalie in contact met DE BRUYLOFT. “Het klikte meteen. Het team was vriendelijk, behulpzaam en hun ringen spraken ons enorm aan. Enkele weken later zijn we naar hun toonzaal in Lokeren afgezakt.”

Terwijl zijn vrouw al goed wist wat ze wou, tastte Sandy nog een beetje in het duister. “Nathalie was meteen verliefd op een witgouden trouwring bezet met kleine diamantjes, die mooi bij haar verlovingsring past”, vertelt Sandy. “Ik vond de look van een witgouden ring erg mooi. DE BRUYLOFT raadde me een platina trouwring aan. Door mijn job ben ik veel met mijn handen bezig en platina blijft langer krasvrij.”

Wedding Video S&N SHORT Part1.00 00 05 21.Still002

Sandy: “DE BRUYLOFT nam echt de tijd om ons te leren kennen, dat vond ik misschien wel het leukste aan de hele ervaring. Dat, en het geduld waarmee ze ons hielpen beslissen. Een trouwring is dan ook voor het leven en kies je niet in een-twee-drie.”

Ook interessant

Prachtige smaragden ringen gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Smoorverliefd op de smaragd? Ontdek onze ringen

Lees meer
Een set prachtige gouden trouwringen, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Trouwringen samenvoegen na overlijden: een herdenkingsjuweel voor altijd.

Lees meer
Een prachtige solitaire ring, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Tips & tricks

5 dingen die je moet weten over solitaire ringen

Lees meer