• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

Het verhaal van Chris en Philippe – DE BRUYLOFT

Chris en Philippe vonden in elkaar hun perfecte ‘match’

In de wondere wereld van trouw- en verlovingsringen komen we voortdurend bijzondere verhalen tegen die inspireren en ontroeren. Het verhaal van Chris en Philippe is er zo een. Twee zielen die elkaar vonden op de tennisbaan van de Jasmijn in Sint-Niklaas en elkaar nooit meer loslieten. Nu, acht jaar later, zijn Chris en Philippe gelukkig getrouwd. Samen met ons blikken ze terug op hun liefdevolle reis.

Geen weg meer terug

Chris en Philippe vonden elkaar puur toevallig. Philippe: “Bij het afdalen van de trappen keek ik nog eens in de hal en kruisten onze ogen elkaar. Wat een stoere, gefocuste, norse blik, dacht ik.”

“We begonnen elkaar berichtjes te sturen. Eerst grappige foto’s, dan lieve complimentjes, en al snel was er geen weg meer terug”, lacht Chris.

Enkele weken later gaven ze toe aan hun gevoelens en volgde er een eerste date in het bruisende Gent. Op 27 december 2015 gebeurde het dan eindelijk: die eerste kus. Vanaf dat moment vormden Chris en Philippe officieel een koppel.

Cc4

Verlovingshorloge

Chris en Philippe wisten van elkaar dat ze ooit graag wilden trouwen. Maar Philippe wou dan wel écht ten huwelijk worden gevraagd. Toch vermoedde hij helemaal niets toen ze op 14 april 2018 samen met vrienden uit eten gingen. “Gewoon een gezellig verjaardagsetentje, dacht ik, want Chris verjaarde namelijk de dag erna”, vertelt hij.

Er werd veel gepraat en gelachen aan tafel, de wijn vloeide rijkelijk… en dan gaf Chris plots een geheimzinnig teken aan één van zijn beste vriendinnen, Ann. Die begon meteen – en subtiel – met haar gsm te filmen. Chris ging rechtstaan en begon aan zijn ‘verjaardagsspeech’. Op het einde wou hij toch nog iets heel belangrijks vragen aan Philippe…

“En natuurlijk zei ik meteen ‘ja’!”, gaat Philippe enthousiast verder.

Omdat Chris en Philippe (toen nog) niet van ringen hielden, deed Chris zijn aanzoek met een prachtig horloge. Maar uiteindelijk besloot het koppel toch dat ze elkaar op hun grote dag een trouwring als symbool voor hun huwelijk wilden geven.

Samen de ringen kiezen

“Toen we de showroom van DE BRUYLOFT binnenstapten om samen onze ringen te kiezen, werden we heel warm ontvangen”, klinkt het. “We hadden al wat rondgekeken op de website en er zaten verschillende ringen bij die we allebei mooi vonden. Maar toch wisten we nog niet zeker welke stijl we wilden. Het team van DE BRUYLOFT gidste ons heel uitgebreid door het ruime aanbod en we mochten alle ringen passen die we maar wilden.” 

CC

Witgouden trouwringen met een persoonlijke toets

Het koppel koos voor witgouden trouwringen met een persoonlijke toets, waarin hun namen en de trouwdatum waren gegraveerd. “We vonden het erg fijn dat ze bij DE BRUYLOFT echt de tijd namen om ons deskundig advies te geven. Uiteindelijk gaat het toch om een ring die je voor de rest van je leven zal dragen”, besluit Chris.

Cc2

Vierde keer, goede keer

Op zaterdag 23 september 2023 beleefden Chris en Philippe de dag waar ze zo lang naar hadden uitgekeken: hun trouwdag. Kasteel Wissekerke in Bazel was prachtig met bloemen versierd voor de huwelijksceremonie. En zelfs de regen kon Chris en Philippes fotoshoot in het schilderachtige kasteelpark niet in het water doen vallen. Enkele uren later, op het avondfeest, begeleidde het toepasselijke ‘For your eyes only’ van Sheena Easton hun eerste dans als man en man.

De aanloop naar hun grote dag was helaas niet zonder hindernissen verlopen, want door corona en andere obstakels in de voorgaande jaren had het koppel hun plannen tot wel drie keer toe moeten uitstellen. Maar vierde keer, goede keer, en vandaag stralen Chris en Philippe nog altijd net zo van geluk als toen ze elkaar leerden kennen acht jaar geleden.

Dank je wel Chris en Philippe.

Fotograaf: Remi Joos Photography.

Bekijk onze collectie trouwringen:

Acredo trouwringen: S-1217-2_E7_2_0_DEFAULT Rosé 9 kt. goudhoudend metaal (37,5%) € 648
Acredo trouwringen: S-1234-2_W9_2_0_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 916
Acredo memoireringen: A-2121-1_W5_H_1_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 2.255
Acredo trouwringen: A-1692-1_DE7_3_0_DEFAULT Buiten grijsgoud 14 kt. ,
Binnen roségoud 14 kt.
€ 2.739
Acredo trouwringen: A-1960-2_G5_3_0_DEFAULT Geelgoud 14 kt. € 2.357
Acredo trouwringen: A-2651-1_DDH_3_0_DEFAULT Grijsgoud 14 kt. € 3.751
Acredo memoireringen: A-1110-212_W5_H_1_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 769
Acredo trouwringen: S-1260-1_RGF_2_0_DEFAULT Roodgoud 14 kt. geelgoud 14 kt. € 1.347

Ook interessant

Pexels Photo 984923
Tips & tricks

Moet een man ook een verlovingsring dragen?

Meer en meer mannen kiezen ervoor om een verlovingsring te dragen. Ze hebben daar elk hun eigen redenen voor, waarvan we er hier enkele op een rij zetten.

Lees meer
16
Tips & tricks

Wat met je trouwring als je partner overleden is?

Het kan lastig zijn om te beslissen wat je moet doen met je trouwring als je partner is overleden. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

Lees meer
Een prachtige eternity ring gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Tips & tricks

Wat is een eternity-ring? Een woordje uitleg

Lees meer