• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Inspiratie

Het verhaal van Natasja & Joshua – DE BRUYLOFT

“Ik zou haar hand vragen bij de voet van een piramide.”

Of het liefde op het eerste gezicht was? “Eigenlijk niet”, lacht Natasja. Zij en Joshua leerden elkaar kennen in een zomerbar in Oudenaarde, via een gemeenschappelijke vriendin. Maar  toen ze elkaar een tweede keer tegenkwamen, enkele maanden later, sloeg er wel degelijk een vonkje over. “We begonnen elkaar berichtjes te sturen en toen was er plots corona. Al snel zaten we in elkaars bubbel”, klinkt het.

Huwelijksaanzoek in Egypte

Toen Joshua in de zomer van 2022 met Natasja op droomreis naar Egypte vertrok, zag hij het aanzoek al helemaal voor zich. Joshua: “Ik zou haar hand vragen bij de voet van een piramide. Op één knie, zoals dat gaat. Maar dat plan viel in duigen toen ik op reis mijn enkel brak. Gelukkig heb ik met het hotel toch nog een verrassing kunnen regelen.”

 

Joshua Natasja 1694 230506

Het complot

“Er hing toch wel iets in de lucht”, gaat Natasja verder. “Ik zag mensen maar konkelfoezen. En toen moest ik per se met dat ene meisje – we hadden daar op hotel een koppel leren kennen – naar die ene winkel. Dus ik had wel door dat ze mij ‘kwijt’ wilden.” Maar al vlug kwam de aap uit de mouw. Op het einde van een optreden ’s avonds in het hotel, kwam Joshua het podium op. Natasja: “Toen heeft hij mij voor het oog van iedereen, in zijn rolstoel, ten huwelijk gevraagd. En natuurlijk zei ik ja.”

Verlovingsring met een saffier

De verlovingsring die Joshua aan Natasja gaf, komt van bij DE BRUYLOFT. Het is een halo-ring in witgoud met een saffier. “Die ring koos ik, omdat blauw mijn lievelingskleur is”, legt hij uit. “En gelukkig vind ik blauw ook wel mooi”, lacht Natasja. Omdat Natasja haar ring zo schitterend vond en Joshua erg tevreden was over de service, trok het koppel ook voor hun trouwringen naar de showroom in Lokeren.

Joshua Natasja 1606 230506

Trouwringen op maat

Uiteindelijk kozen Natasja en Joshua voor een set witgouden trouwringen. “Vrij eenvoudige ringen die elk ietsje anders zijn maar toch mooi bij elkaar passen”, luidt het tevreden. Door de ring van Joshua loopt een lijntje van carbon en die van Natasja heeft een kronkellijn van fijne diamantjes. In de ringen zijn de namen van het koppel gegraveerd, samen met hun huwelijksdatum en vingerafdrukken.

“Het is een knap stukje maatwerk, ook al hadden we in het begin niet echt een specifiek ontwerp in gedachten”, voegt Natasja toe. “Maar ze hebben ons bij DE BRUYLOFT goed geholpen. Eerst lieten ze ons rustig rondkijken, zodat we de verschillende stijlen konden ontdekken. En dan mochten we wat ringen passen – dat vond ik heel anders dan zo’n ring zien achter glas. Ook hebben ze met de online tool uitgebreid getoond wat er mogelijk was qua dikte van de ringen, de diamanten die er bij mij in zouden komen, …”

Joshua Natasja 1647 230506

Een verrassend fijn gevoel

Een zestal weken na hun bezoek aan DE BRUYLOFT waren de witgouden trouwringen van het koppel klaar. Binnenkort gaan ze nog eens terug om Joshua zijn ring te laten verkleinen.

Natasja: “Voor mij past de ring nog altijd perfect. Alleen lijken Joshua zijn vingers nu wat smaller geworden. Op zijn ringmaat hadden we minder gelet, omdat hij zijn trouwring toch liever aan een ketting wou dragen. Die hadden we er toen ook meteen bijgekocht.” Joshua: “Ik dacht, zo’n ring aan mijn vinger, da’s niks voor mij. Maar op onze trouwdag vond ik het een verrassend fijn gevoel en op huwelijksreis heb ik mijn ring ook altijd graag gedragen. En nu voelt het juist gek om hem niet aan mijn vinger te hebben.”

Natasja & Joshua, bedankt voor jullie verhaal!

Fotograaf huwelijksfoto’s: Peter Hermans

 

Bekijk deze trouwringen van DE BRUYLOFT:

Acredo trouwringen: S-1217-2_E7_2_0_DEFAULT Rosé 9 kt. goudhoudend metaal (37,5%) € 648
Acredo memoireringen: A-2121-1_W5_H_1_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 2.255
Acredo trouwringen: S-1234-2_W9_2_0_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 916
Acredo trouwringen: A-2494-14_WWW5_H_0_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 2.621
Acredo trouwringen: A-2106-1_DD7_3_0_DEFAULT Grijsgoud 14 kt. € 2.959
Acredo trouwringen: A-1598-6_X5_H_0_DEFAULT Signature Goud 585/- € 1.937
Acredo trouwringen: S-1260-1_RGF_2_0_DEFAULT Roodgoud 14 kt. geelgoud 14 kt. € 1.347
Acredo trouwringen: A-2712-1_X5_3_0_DEFAULT Signature Goud 585/- € 1.081

Ook interessant

Pexels Photo 984923
Tips & tricks

Moet een man ook een verlovingsring dragen?

Meer en meer mannen kiezen ervoor om een verlovingsring te dragen. Ze hebben daar elk hun eigen redenen voor, waarvan we er hier enkele op een rij zetten.

Lees meer
Prachtige smaragden ringen gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Smoorverliefd op de smaragd? Ontdek onze ringen

Lees meer
Een set prachtige gouden trouwringen, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Trouwringen samenvoegen na overlijden: een herdenkingsjuweel voor altijd.

Lees meer