• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

Ring met naam? DE BRUYLOFT maakt ‘m op maat

Een ring met een persoonlijke gravure is heel bijzonder. Bij DE BRUYLOFT begrijpen we de kracht van gepersonaliseerde sieraden en maken we jouw unieke ring met naam, of een andere gravure die jouw verhaal vertelt, volledig op maat.

Waarom een ring met naam?

Een ring met een naam (of andere originele gravure) kan elke betekenis hebben die je maar wil. 

  • Een naam of initialen op een ring graveren, kan een prachtig symbool zijn, bijvoorbeeld van de relatie met je geliefde of een aandenken aan een belangrijk moment in je leven.
  • Een ring met de naam van je partner, kinderen of ouders is een voortdurende herinnering aan de liefde en verbondenheid die jullie samen delen.
  • Het graveren van een speciale datum, zoals je trouwdag, jubileum of de geboortedatum van je kind, kan een mooie manier zijn om die dag te herdenken en te vieren.
  • En waarom zou jouw ring niet jouw eigen naam mogen hebben? Zo wordt het een uniek accessoire dat je persoonlijke stijl weerspiegelt. 

Robijn (32)

Wij maken jouw ring uniek en op maat

Bij DE BRUYLOFT begrijpen we dat je ring met naam perfect moet passen bij jouw visie. Daarom maken we jouw ring uniek en op maat, of het nu gaat om een verlovingsring, trouwringen of een ring als cadeau voor jezelf of een bijzonder iemand in je leven. 

Fijn kennismaken

We luisteren naar jouw wensen luisteren en helpen je de stijl van de ring, de materialen, de stenen en de gravure kiezen. 

Kijk en vergelijk

Je ring laten personaliseren met een gravure is heel erg leuk om te doen. Met de innovatieve configuratortool in onze showroom laten we je de talloze mogelijkheden van je op maat gemaakte ring meteen zien. 

33

Je ring liever zelf ontwerpen? Dat kan ook!

Heb je ergens een prachtige ring gezien die je in onze collectie niet terugvindt, of heb je een idee voor een eigen ontwerp? We helpen je graag je ring zelf ontwerpen. Met onze CAD-technologie maken we jouw design in 3D en passen we het verder aan naar wens. Daarna gaat onze goudsmid aan de slag. Voor je het weet, heb je je droomring mee naar huis! 

Bekijk onze trouwringen:

Acredo trouwringen: S-1217-2_E7_2_0_DEFAULT Rosé 9 kt. goudhoudend metaal (37,5%) € 670
Acredo memoireringen: A-2121-1_W5_H_1_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 2.255
Acredo trouwringen: A-2106-1_DD7_3_0_DEFAULT Grijsgoud 14 kt. € 2.959
Acredo memoireringen: A-1576-1_W5_H_1_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 5.590
Acredo memoireringen: A-2121-1_W5_H_1_DEFAULT Witgoud 14 kt. € 2.253
Acredo trouwringen: A-2692-12_W5_3_0_DEFAULT Witgoud 18 kt. € 2.660
Acredo trouwringen: A-1959-6_X5_L_0_DEFAULT Signature Goud 585/- € 1.855
Acredo trouwringen: S-1104-1_WR9_C_0_DEFAULT Witgoud 14 kt. roodgoud 14 kt. € 1.253

Ook interessant

IMG 6480
Tips & tricks

Nieuw! Originele trouwringen met facetten

Stappen jullie in een huwelijksbootje en zijn jullie op zoek naar originele trouwringen met kunstzinnige flair? Trouwringen met facetten zijn de nieuwe trend.

Lees meer
Boyfriend Carrying His Girlfriend On Piggyback In Autumn Park Picture Id1339047502
Tips & tricks

Gouden ring met diamant: welke zetting kies jij?

De uitstraling van een gouden ring met een diamant hangt grotendeels af de zetting van de steen. We helpen je graag kiezen!

Lees meer
Afbeelding6
Tips & tricks

Het verhaal van Janos en Delphine – DE BRUYLOFT

Janos en Delphine leerden elkaar kennen op het werk. In 2023 bezegelden ze hun liefdesverhaal met roségouden trouwringen, die ze vonden bij DE BRUYLOFT.

Lees meer