• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

Verlovingsring kopen: daarom ga je (niet) voor een diamant

Ga jij voor de sierlijke eenvoud van een verlovingsring zonder diamant, of de sublieme schittering van een verlovingsring mét diamant? We helpen je kiezen.

Waarom een verlovingsring met diamant?

De meeste mannen verrassen de liefde van hun leven met een verlovingsring met diamant. De schittering van een diamant is nu eenmaal adembenemend en bovendien is diamant onovertroffen in hardheid. Van alle edelstenen is diamant het minst gevoelig voor krasjes. Kortom, het is een steen waarmee een vrouw kan pronken, haar hele leven lang! 

diamanten ring

Verlovingsringen met kleursteen

Om deze redenen zijn verlovingsringen met diamant al decennialang de traditionele keuze en ook vandaag nog altijd het populairst. Maar verlovingsringen kunnen zeker andere edelstenen hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verlovingsring met een saffier of smaragd? Bekijk ook gerust onze andere verlovingsringen met kleurstenen.

verlovingsring met edelstenen

Waarom een verlovingring kopen zonder diamant?

Er is helemaal geen gouden regel die zegt dat een verlovingsring een steen móét hebben, laat staan een diamant. Meer en meer koppels kiezen voor een prachtige ring zonder steen, die ze al dan niet zelf laten ontwerpen.

eigen ontwerp ringen

Minimalistisch ontwerp 

Een verlovingsring zonder diamant is ideaal als je een moderne smaak hebt en niet van tierlantijntjes houdt, maar ook als je klassieke stijlen mooi vindt. Wist je dat trouwringen vroeger bijna altijd glad waren, zonder steen?

 

Verlovingsring met een stoer kantje

Natuurlijk hoeft een verlovingsring zonder steen niet altijd een gladde ring te zijn. Op zoek naar een verlovingsring met een stoer kantje? Bij DE BRUYLOFT vind je ringen met een bijzonder reliëf, zoals hamerslag of ijsmatte ringen.

De perfecte verlovingsring kopen bij DE BRUYLOFT

Kom gerust eens langs in onze showroom om onze trouwringen en verlovingsringen – met of zonder diamant – met je eigen ogen te bewonderen. Een afspraak maken is niet verplicht, maar wel een goed idee als je graag uitgebreid persoonlijk advies wil van onze experten.

Bekijk ook deze ringen:

Acredo trouwringen: A-1242-3_E7_K_0_DEFAULT Roségoud 14 kt. € 2.282
Acredo trouwringen: A-1242-5_W9_K_0_DEFAULT Palladium 950/- € 2.540
Acredo trouwringen: A-1242-2_D7_K_0_DEFAULT Platina-palladium 600/- € 2.428
Acredo trouwringen: A-1242-4_R7_K_0_DEFAULT Roodgoud 14 kt. € 2.282
Acredo trouwringen: A-1242-1_GF_K_0_DEFAULT Geelgoud 14 kt. € 2.282
Acredo trouwringen: A-2929-1_WWA_3_2_PREMIUM Palladium 950/- € 4.282
Acredo trouwringen: A-2929-5_RR5_3_2_PREMIUM Roodgoud 14 kt. € 3.953

Ook interessant

Hands Of A Just Married Couple With The Wedding Rings Picture Id1215684502
Tips & tricks

Met originele trouwringen blijft unieke liefde eeuwig schitteren

Op zoek naar originele trouwringen om eindelijk ‘ja’ te zeggen tegen elkaar? Ontdek hoe DE BRUYLOFT jullie trouwringen uniek maakt.

Lees meer
IMG 6480
Tips & tricks

Nieuw! Originele trouwringen met facetten

Stappen jullie in een huwelijksbootje en zijn jullie op zoek naar originele trouwringen met kunstzinnige flair? Trouwringen met facetten zijn de nieuwe trend.

Lees meer
Boyfriend Carrying His Girlfriend On Piggyback In Autumn Park Picture Id1339047502
Tips & tricks

Gouden ring met diamant: welke zetting kies jij?

De uitstraling van een gouden ring met een diamant hangt grotendeels af de zetting van de steen. We helpen je graag kiezen!

Lees meer