• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Inspiratie

Welke diamanten trouwring past hélemaal bij jou?

Misschien verraste de liefde van je leven jou al met een diamanten verlovingsring, maar waarom zou je kiezen voor een trouwring zonder steen als je dolverliefd bent op de prachtige schittering van diamant? Juist. Lees snel verder en ontdek welk soorten diamanten trouwringen er zoal zijn, en welke stijl het beste bij jou past.

Memoirering 

4

Memoirering in Signature Gold

Memoireringen zijn bezet met een rij steentjes – meestal diamanten – van gelijke grootte. Elke steen staat voor een mooie herinnering en met de jaren kunnen er bij bijzondere gebeurtenissen steentjes worden bijgezet, bijvoorbeeld bij een geboorte. Op die manier dient een memoirering als symbool voor oneindige liefde.

Er bestaan heel wat verschillende soorten memoireringen. Ze zijn ideaal als cadeau voor een speciale gelegenheid, maar worden ook vaak gekozen als trouwring of verlovingsring.

Diamanten trouwring met kroonzetting

trouwring met diamant

Set van trouwringen in roségoud

Trouwringen met een kroonzetting hebben een diamant die als het ware uit de ringband springt. Dit type trouwring vormt een ideaal alternatief als je verliefd bent op de stijl van solitaire verlovingsringen, maar toch liever een ander soort verlovingsring of alleen een trouwring wil dragen.

Trouwring met diamanten aan de binnenkant

trouwring met diamanten aan de binnenkant

Set van trouwringen in witgoud

Diamanten hoeven natuurlijk niet altijd meteen in het oog te springen. Ben je meer fan van subtiele schittering, maar droom je toch van een ring met diamanten, pas dan zeker eens een trouwring met diamanten aan de binnenkant.  

Diamanten trilogiering

triolering

Set van trouwringen in geelgoud

Trilogieringen hebben drie centrale stenen, die jullie heden, verleden en toekomst samen symboliseren

De perfecte diamanten ring kiezen? Let op de 4 C’s

Als vrouw je ring kiezen is niet zo evident als je specifiek op zoek bent naar een trouwring met diamant. Wil je bijvoorbeeld een grote diamant, dan moet je letten op karaat én zuiverheid. En dan zijn er natuurlijk ook nog de kleur en de slijpvorm waarover je goed moet nadenken. Lees alvast meer over de 4 C’s voor diamant of maak meteen een afspraak voor persoonlijk advies. 

Ook interessant

Prachtige smaragden ringen gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Smoorverliefd op de smaragd? Ontdek onze ringen

Lees meer
Een set prachtige gouden trouwringen, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Inspiratie

Trouwringen samenvoegen na overlijden: een herdenkingsjuweel voor altijd.

Lees meer
Een prachtige solitaire ring, gevonden bij DE BRUYLOFT in Lokeren.
Tips & tricks

5 dingen die je moet weten over solitaire ringen

Lees meer