• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat

Onze selectie verlovingsringen

Met de mooiste verlovingsring maak je jouw huwelijksaanzoek nog onvergetelijker. Krijg persoonlijk advies in onze winkel of bekijk ons aanbod hieronder!
Filter
Sluiten
Kleur
Materiaal
Prijs
Categorie
Filters wissen
Bekijk resultaten
Filters:
Sorteer op prijs
De Bruyloft verlovingsringen: B-RM182179_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 1.645
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRMSR601LSM_R5 Verlovingsring in
Rood goud 14kt
€ 452
De Bruyloft verlovingsringen: B-SR3475LBT_R7 Verlovingsring in
Rood goud 18kt
€ 564
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4081GT_R5 Verlovingsring in
Rood goud 14kt
€ 1.323
De Bruyloft verlovingsringen: B-AD8826_R7 Verlovingsring in
Rood goud 18kt
€ 663
De Bruyloft verlovingsringen: B-RM182195_G5 Verlovingsring in
Geelgoud 14kt
€ 3.120
De Bruyloft verlovingsringen: B-CCAN3280BZB_W9 Verlovingsring in
Platina
€ 1.879
De Bruyloft verlovingsringen: B-SR3456MOR_S Verlovingsring in
Zilver
€ 490
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4095DI_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 2.425
De Bruyloft verlovingsringen: B-SR3370_G7 Verlovingsring in
Geel goud 18kt
€ 726
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRX4559_W9 Verlovingsring in
Platina
€ 2.195
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMLF1108SAF_R7 Verlovingsring in
Rood goud 18kt
€ 1.275
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRMSR601LDI_R7 Verlovingsring in
Rood goud 18kt
€ 622
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4087GT_G7 Verlovingsring in
Geel goud 18kt
€ 2.572
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRF4914_W5 Verlovingsring in
Wit goud 14kt
€ 3.035
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRMSR601SDI_G7 Verlovingsring in
Geel goud 18kt
€ 431
De Bruyloft verlovingsringen: B-RM182169_W9 Verlovingsring in
Platina 950
€ 1.853
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRMSR543_G5 Verlovingsring in
Geel goud 14kt
€ 356
De Bruyloft verlovingsringen: B-RM182185_G5 Verlovingsring in
Geel goud 14kt
€ 1.706
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRMSR575RO_R7 Verlovingsring in
Rood goud 18kt
€ 538
De Bruyloft verlovingsringen: B-SR3527_S Verlovingsring in
Zilver
€ 234
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMRF9866_G7 Verlovingsring in
Geel goud 18kt
€ 1.629
De Bruyloft verlovingsringen: B-RMMT2000_R7 Verlovingsring in
Rood goud 18kt
€ 15.830

Verlovingsringen

Een verlovingsring moet fonkelen zoals de ogen van uw geliefde bij het aanzoek, zo mooi als de momenten die u samen beleeft en eeuwig zoals uw relatie.

 

Hoe de perfecte verlovingsring vinden?

Een verlovingsring kopen is een hele opgave. De kans is groot dat uw geliefde al jaren droomt van een prachtige ring. Maar waarop moet u zeker letten om uw partner te verrassen met de ideale verlovingsring? Geen zorgen. Volg onze tips om de perfecte verlovingsring te vinden.

In elk geval is de productienorm van uw diamanten ring in onze werkplaats even perfect als uw liefde en als de helderheid van de diamant. Uitstekend geslepen vakmanschap, fijne zetting van de diamant en een uitstekende integratie van de ringschacht – onze goudsmeden werken met veel expertise en finesse om uw diamanten verlovingsring of trouwring perfect af te werken. Uitstekend draagcomfort en jarenlang genot gegarandeerd.

 

Verlovingsringen voor vrouwen én mannen

Traditioneel gezien is het de man die een verlovingsring aan zijn toekomstige vrouw geeft, maar meer en meer moderne koppels kiezen ook een verlovingsring voor heren uit. Er zijn dan enkele merkbare verschillen met damesringen.

 

Uw verlovingsring kopen bij DE BRUYLOFT

Bij DE BRUYLOFT vindt u heel wat verschillende soorten verlovingsringen in uiteenlopende materialen. Snuister door onze collecties:

 

Laat uw verlovingsring personaliseren

Wilt u uw trouwring of verlovingsring graag laten personaliseren? Een fantastisch idee! Maak een afspraak in onze showroom om de vele mogelijkheden te ontdekken. Onze medewerkers bespreken met u de verschillende materialen en vinden voor u de ideale diamant, perfect binnen uw budget. Een originele gravure hoort er uiteraard ook bij.

Welke materialen zijn er in verlovingsringen?

Hoogwaardige edelmetalen zoals goud, witgoud en platina accentueren de ware schoonheid van de diamant. Het ontwerp van uw verlovingsring moet de uitstraling van de prachtige edelsteen versterken. Dus zowel het ontwerp van de ring als de keuze van de diamant zijn even belangrijk!

 

Diamanten verlovingsring: hoeveel karaat?

Een verlovingsring kan allerlei soorten edelstenen bevatten, maar een diamanten verlovingsring zal altijd een klassieker zijn. De ‘briljant’ slijpwijze met een maximum van 58 facetten werd al gebruikt sedert 1910 en is tot op heden nog steeds zeer populair.

 

Verlovingsring met diamant van 0.25 ct

Een kwart-karaat doet de droom van een diamanten ring uitkomen. Verlovingsringen met 0,25 karaat zijn ideaal voor al die geliefden die hun droom van een diamanten ring willen waarmaken. Hoewel kleiner dan een diamant van één karaat, schittert de steen meer dan genoeg om het hart van uw geliefde te winnen en maakt u uw aanzoek perfect door haar een diamanten ring te presenteren. Verlovingsringen met een kwart-karaats diamant zijn betaalbaar en volkomen romantisch.

 

Diamant van 0.50ct (halve karaat): een trend, niet alleen in de VS

In de VS is de verlovingsring met een 0.50ct diamant een absolute favoriet als het gaat om het maken van het perfecte aanzoek – en wie weet er meer over bruiloften dan de Amerikanen? Niet alleen in de Verenigde Staten, maar ook bij ons is de halve karaats diamant de meest populaire edelsteen voor verlovingsringen. En terecht: de verlovingsring met een halve karaats diamant maakt indruk met zijn perfecte grootte. Niet te bombastisch en niet te discreet: de half-karaats diamant is zeer elegant, ook op smalle vingers, en ontlokt alle blikken.

 

Diamant van 0.70ct: exclusief alternatief voor de klassiekers

Een verlovingsring met een diamant van 0.70ct  heeft zeer zeker een grote aantrekkingskracht. Diamanten van 0.70 karaat zijn geen conventionele standaard voor verlovingsringen, maar wel een geweldig alternatief voor klassiekers zoals de halve karaat en één karaat. Vanwege hun hogere gewicht en grootte stralen verlovingsringen met 0,70 karaat pure luxe uit met de nodige elegantie en presenteren ze heel mooi naast een duidelijke zichtbare trouwring.

 

Verlovingsring met diamant van 1 karaat

De één karaat diamanten verlovingsring is met zijn schittering en betoverend effect de ultieme bekroning van uw liefde. De symboliek van een één karaats verlovingsring zal uw geliefde elke dag en ook bij speciale gelegenheden gelukkig maken. Bekrachtig uw schitterende toekomst samen en laat haar zien dat zij de unieke liefde van uw leven is. Zo perfect als uw liefde, zo puur als uw loyaliteit en zo luxueus als een prinses: een verlovingsring van één karaat is een uitdrukking van uw gevoelens en straalt een warm gevoel uit.

 

Kies zelf uw diamant uit

Gewicht is voor goud wat karaat is voor diamanten. Het aantal karaat verwijst naar het gewicht van een diamant. Eén karaat komt overeen met 0,2 gram. Bij DE BRUYLOFT kan u de kwaliteit van uw diamant precies definiëren door de resterende 3 C’s in te stellen: kleur, zuiverheid en slijpwijze. In onze showroom helpen we u graag kiezen.

 

Verlovingsring met diamant én certificaat

We bieden ook verschillende diamantgroottes mét een extra keuze in diamantkwaliteit. Kiest u voor een diamanten verlovingsring van acredo, ons hoofdmerk, dan krijgt u bij een diamant vanaf 0.30ct een internationaal erkend certificaat (GIA).

 

De prijs van een verlovingsring

Hoeveel een verlovingsring kost, hangt sterk af van de materialen die erin verwerkt zijn en natuurlijk ook van de kwaliteit diamant die u kiest. Bij DE BRUYLOFT vindt u al verlovingsringen vanaf zo’n 500 euro. Lees meer over onze prijzen voor verlovingsringen.

 

Verlovingsring samen uitzoeken of alleen? Alles kan!

De meeste mannen kiezen de verlovingsring alleen uit, om hun aanstaande een totale verrassing te bezorgen. Maar de verlovingsring samen uitzoeken, kan net zo bijzonder zijn. Kom dus gerust eens langs, alleen of met twee, en laat u door onze vakmensen adviseren. We helpen u graag verder.