• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat

Onze selectie verlovingsringen

Met de mooiste verlovingsring maak je jouw huwelijksaanzoek nog onvergetelijker. Krijg persoonlijk advies in onze winkel of bekijk ons aanbod hieronder!
Filter
Sluiten
Kleur
Materiaal
Prijs
Categorie
Filters wissen
Bekijk resultaten
Filters:
Sorteer op prijs
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4084TA_W5 Verlovingsring in
Wit goud 14kt
€ 2.128
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4601SAS_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 1.378
De Bruyloft verlovingsringen: B-SR3550_W5 Verlovingsring in
Wit goud 14kt
€ 566
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4080AM_G5 Verlovingsring in
Geel goud 14kt
€ 1.636
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRMSR583AM_R7 Verlovingsring in
Rood goud 18kt
€ 436
De Bruyloft verlovingsringen: B-PGGR3907SAF_G5 Verlovingsring in
Geelgoud 14kt
€ 714
De Bruyloft verlovingsringen: B-SR3476_R7 Verlovingsring in
Rood goud 18kt
€ 1.406
De Bruyloft verlovingsringen: B-PGGR3277LBT_R5 Verlovingsring in
Rood goud 14kt
€ 1.335
De Bruyloft verlovingsringen: B-SR3413TOP_S Verlovingsring in
Zilver
€ 313
De Bruyloft verlovingsringen: B-SR3345AMERZQ_W5 Verlovingsring in
Wit goud 14kt
€ 1.295
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRMSR575DI_G5 Verlovingsring in
Geel goud 14kt
€ 500
De Bruyloft verlovingsringen: B-AD8745_G7 Verlovingsring in
Geel goud 18kt
€ 726
De Bruyloft verlovingsringen: B-SR3351LBT_G5 Verlovingsring in
Geelgoud 14kt
€ 1.119
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRMSR570SM_G5 Verlovingsring in
Geel goud 14kt
€ 499
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRMSR586_W9 Verlovingsring in
Platina 950
€ 875
De Bruyloft verlovingsringen: B-PGGR4153SAF_G5 Verlovingsring in
Geelgoud 14kt
€ 3.210
De Bruyloft verlovingsringen: B-PGGR3694LBT_R5 Verlovingsring in
Rood goud 14kt
€ 1.422
De Bruyloft verlovingsringen: B-RM182177_W5 Verlovingsring in
Wit goud 14kt
€ 1.050
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4095GT_W9 Verlovingsring in
Platina 950
€ 2.212
De Bruyloft verlovingsringen: B-FU3618_G5 Verlovingsring in
Geel goud 14kt
€ 868
De Bruyloft verlovingsringen: B-SR3453LBT_S Verlovingsring in
Zilver
€ 317
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4080AM_W9 Verlovingsring in
Platina 950
€ 1.925
De Bruyloft verlovingsringen: B-RM182190_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 977
De Bruyloft verlovingsringen: B-RM182190_W5 Verlovingsring in
Wit goud 14kt
€ 915
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4039DIBS_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 1.294
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRMSR560SA_G5 Verlovingsring in
Geel goud 14kt
€ 363
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4601SML_W7 Verlovingsring in
Wit goud 18kt
€ 4.687
De Bruyloft verlovingsringen: B-AD8826_G7 Verlovingsring in
Geel goud 18kt
€ 567
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRMSR586_G7 Verlovingsring in
Geel goud 18kt
€ 746
De Bruyloft verlovingsringen: B-AD8832_W5 Verlovingsring in
Wit goud 14kt
€ 773
De Bruyloft verlovingsringen: B-TE7727_W5 Verlovingsring in
Wit goud 14kt
€ 714
De Bruyloft verlovingsringen: B-BRRIN4084AQ_R5 Verlovingsring in
Rood goud 14kt
€ 1.958

De mooiste verlovingsringen

Was het liefde op het eerste of toch pas op het tweede gezicht? Wat telt is dat u het kostbaarste in uw leven al bent tegengekomen; de vrouw of de man van uw dromen. Een verlovingsring kopen voor de vrouw of man van uw dromen onderstreept hoe ontzettend graag u de rest van het leven samen wilt doorbrengen. Laat met de keuze van deze verlovingsring aan uw partner zien hoe onvervangbaar zij of hij voor u is. Bij DE BRUYLOFT kunt u opteren voor solitaire verlovingsringen, sierlijke verlovingsringen of voor heel persoonlijke aanzoekringen uit onze unieke collecties.

Exclusieve verlovingsringen: in meerdere opzichten kostbaar

Exclusieve verlovingsringen worden na de bruiloft door veel paren nog gedragen als blikvanger. Alleen al de onvergetelijke ogenblikken verbonden met verschillende belevenissen in uw leven, zoals het huwelijksaanzoek, bruiloft en wittebroodsweken maken onze ringen tot exclusieve verlovingsringen vol emoties. De memoire-ring, een populaire verlovingsring, is niet alleen ongeëvenaard vanwege zijn veelheid aan kleine diamanten, maar ook vanwege de hoge ontastbare waarde van speciale herinneringen.

Een waardevolle platina verlovingsring in combinatie met een loepzuivere diamant of een ring vol emoties en bijzondere herinneringen – de exclusiviteit van een verlovingsring kent geen limiet.

De prijs van een verlovingsring

Hoeveel een verlovingsring kost, hangt af van de stijl van uw aanstaande verloofde. Sommige mensen menen dat een verlovingsring twee à drie maandlonen moet kosten, maar dat is enerzijds een typisch Amerikaanse gewoonte en anderzijds het resultaat van slimme marketingtactieken. Met andere woorden: de ideale prijs van een verlovingsring, bepaalt u zelf! In ons veelzijdige aanbod vindt u zeker een verlovingsring die past bij uw budget en specifieke voorkeuren.

Verlovingsring met diamant

Hoe komt het dat de ene verlovingsring met diamant duurder is dan de andere? Dat heeft alles te maken met de zogenaamde vier C’s van de steen: cut (slijpvorm), clarity (helderheid), color (kleur) en carat (karaat of grootte). Laat u dus niet misleiden door het formaat van een diamant, maar bekijk ook hoe de steen scoort op de drie andere vlakken.

Handgemaakte verlovingsring kopen

Een persoonlijke verlovingsring is de perfecte voorbode van het huwelijk; of deze nu door uzelf is ontworpen als een verrassing voor uw geliefde of u ze samen hebt geselecteerd uit één van onze vele collecties. Met behulp van de online configurator kunt u een verlovingsring trouwens makkelijk zelf ontwerpen. Maak een keuze uit onze vele verschillende ringmodellen en kies zelf de zetting en het slijpsel van de diamanten: briljantslijpsel, princess- of baguetteslijpsel.

Bij DE BRUYLOFT is een gepersonaliseerde verlovingsring ook altijd een handgemaakte verlovingsring. Daarvoor gebruiken we alleen de beste materialen en een bijzonder hoogwaardige afwerking.

Aan welke hand een verlovingsring dragen?

Op de vraag aan welke hand je een verlovingring draagt, bestaat er geen pasklaar antwoord. Sommige mensen dragen zowel hun trouwring als verlovingsring aan de linkerhand, anderen aan de rechterhand of zelfs aan een ketting. Eigenlijk hangt het dus gewoon af van jullie persoonlijke voorkeuren als bruidspaar!

Veelgestelde vragen

Hoe draag je een verlovingsring?
Als er ooit al een gouden regel bestond die bepaald aan welke hand je verlovingsring hoort gedragen te worden, dan houden daar vandaag de dag nog erg weinig mensen rekening mee. Zowat elke dame (of heer) die een verlovingsring draagt zal hier voornamelijk naar de praktische kant kijken : ‘aan welke hand ondervind ik minst hinder van een ring of waar slijt mijn ring het minst ?’ Draag je verlovingsring dus gerust aan je linkerhand of je rechterhand – of wissel soms eens af. Let wel, je ring blijft het langst op zijn mooist als je hem draagt aan je niet-dominante hand. De meeste mensen zijn rechtshandig en dragen hun verlovingsring links, samen met hun trouwring. Sommige mensen dragen hun verlovingsring bewust links als symbool van verbondenheid, omdat links de kant van het hart is.
Hoe duur moet een verlovingsring zijn?
Hoe duur een verlovingsring moet zijn, kies je helemaal zelf uiteraard. Bij DE BRUYLOFT merken we dat heel wat verlovingsringen een budget halen van ongeveer een maandloon, soms zelfs 2 of meer. Vooral belangrijk is de belofte van jullie mooie toekomst samen, die in de verlovingsring vervat zit. Kies dus een verlovingsring die past bij jullie stijl als koppel, en natuurlijk ook bij je verloofde, die de ring haar (of zijn) leven lang zal dragen. Meer weten? Bij DE BRUYLOFT geven we je graag het nodige advies om jou de prijs van jouw ideale verlovingsring te helpen bepalen.
Hoeveel karaat diamant moet een verlovingsring hebben?
“Hoe groter de diamant, hoe groter de liefde”, zouden velen denken. Toch is niet enkel de grootte belangrijk als het over een edelsteen gaat, heel wat andere factoren zullen er mee voor zorgen dat jou diamant een uitzonderlijke schittering bezit. Veel hangt af van de persoonlijke stijl van je verloofde en van de grootte van haar (of zijn) handen. Bij DE BRUYLOFT kiest men gemiddeld 0.5 Ct voor een verlovingring met diamant. De steen is dan, als hij rond geslepen is 5 millimeter diameter. Hoe meer karaat, hoe zwaarder en groter de diamant die je koopt. 1 Ct is een magisch getal, dit is het summum voor de ideale verlovingsring. Goed om te weten: vanaf 1 karaat stijgt de prijs van een diamant exponentieel. Wist je trouwens ook dat een verlovingsring niet noodzakelijk een diamant hoeft te hebben? Andere edelstenen zoals saffier, smaragd en robijn zijn ook geschikt voor verlovingsringen en al net zo prachtig!
Waar een verlovingsring kopen?
Weet je niet waar een verlovingsring te kopen? Kom gerust eens langs bij DE BRUYLOFT in Lokeren omdat we niet enkel een enorme keuze aanbieden, we laten je ook kiezen in persoonlijke voorkeur en vinden het erg belangrijk dat je weet wat je koopt. Er wordt dus best wat tijd uit getrokken om de juiste informatie en kennis door te geven. Maak bij voorkeur een afspraak, zodat we je zeker persoonlijk kunnen begeleiden. DE BRUYLOFT begrijpt dat een verlovingsring kopen geen eenvoudige opdracht is. Maar dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waarop je moet letten bij het kopen van een verlovingsring, zodat je huwelijksaanzoek straks perfect wordt! Je kunt bij ons trouwens ook je ring zelf ontwerpen.
Gravure in een verlovingsring?
Een verlovingsring graveren is zeker geen must maar ook hier kan een kleine verborgen boodschap weer een extra dimensie toevoegen aan dit bijzondere symbool van jullie liefde. Iets om over na te denken aldus.